Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2011

Συμπτώσεις


Παπική Σύμπτωση!
 Ο Πάπας πέθανε στις 2-4-2005: 2 +4+2+5= 13
Πέθανε στις 21.37 : 2+1+3+7= 13
Την 13η εβδομάδα του χρόνου
Ήταν Πάπας για 26 χρόνια και 5 μήνες: 2+6+5= 13
που μας κάνουν 9301 μέρες: 9+3+0+1= 13
Η απόπειρα δολοφονίας του από τον Αλή Ακτσά έγινε στις 13 Μαίου
Ήταν 85 ετών: 8+5= 13
Όταν εξελέγη Πάπας ήταν 58 ετών: 5+8= 13
Ήταν ο 265ος Πάπας της Καθολικής Εκκλησίας: 2+6+5= 13Συμπτώσεις ανεξήγητων γεγονότων μεταξύ Λίνκολν Κέννεντυ

«Ιστορικό αίνιγμα» είναι οι πραγματικά απίστευτες αναλογίες που αποκαλύφθηκαν ανάμεσα στους δύο από τους διασημότερους προέδρους των Ηνωμένων Πολιτειών, του Λινκολν και τον Κέννεντυ, όπως δημοσιεύθηκαν πριν αρκετά χρόνια:Ο Αβραάμ Λίνκολν μπήκε στο Κογκρέσο το 1846. Ο Τζων Κένεντυ το 1946.
-Ο Λίνκολν εξελέγη Πρόεδρος το 1860. Ο Κένεντυ το 1960.
-Και οι δύο Πρόεδροι αγωνίστηκαν για τα πολιτικά δικαιώματα.
-Και των δυο οι γυναίκες απέβαλαν στη διάρκεια της προεδρίας.
-Και οι δύο σκοτώθηκαν Παρασκευή.
-Και οι δύο πυροβολήθηκαν στο κεφάλι.
-Και οι δύο δέχθηκαν την επίθεση παρουσία των συζύγων τους.
-Και των δύο οι γραμματείς τους είχαν πει ότι εκείνη την ημέρα κινδύνευαν.
-Ο γραμματέας του Λίνκολν λέγονταν Κένεντυ. Ο γραμματέας του Κένεντυ λεγόταν Λίνκολν.
-Και οι δύο σκοτώθηκαν από Νότιους.
-Και τους δύο τους διαδέχθηκαν Νότιοι.
-Και των δύο οι διάδοχοι ονομάζονταν Τζόνσον.
-Ο Άντριου Τζόνσον, που διαδέχθηκε τον Κένεντυ, γεννήθηκε το 1808.
-Ο Λίντον Τζόνσον, που διαδέχθηκε τον Κένεντυ, γεννήθηκε το 1908.
-Ο δολοφόνος του Λίνκολν, Τζον Ουίλκς Μπουθ, γεννήθηκε το 1839.
-Ο δολοφόνος του Κένεντυ, Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ, γεννήθηκε το 1939.
-Και οι δύο δολοφόνοι είναι γνωστοί με τριπλό όνομα.
-Και των δύο τα ονόματα έχουν από 15 γράμματα.
-Ο Μπουθ πυροβόλησε σε θέατρο και συνελήφθη σε αποθήκη.
-Ο Όσβαλντ πυροβόλησε από αποθήκη και συνελήφθη σε θέατρο.
-Και οι δυο δολοφόνοι δολοφονήθηκαν πριν δικαστούν. Είναι πράγματι μια απίστευτη ιστορία σατανικών συμπτώσεων ?
Η εκπληκτική ιστορία του ηθοποιού Charles Coghlan

, που γεννήθηκε στο νησί Prince Edward του ανατολικού Καναδά, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια που φέρουν την ονομασία (ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ). Ο Coghlan μετά από μια λαμπρή καριέρα στο θέατρο, πέθανε και θάφτηκε στο Galveston του Τέξας το 1899. Όμως ένα χρόνο αργότερα ένας τυφώνας διέλυσε το νεκροταφείο και το φέρετρο του Coghlan βρέθηκε να πλέει στη θάλασσα. Παρασυρμένο απ’ τα θαλάσσια ρεύματα, όσο απίστευτο και αν φαίνεται, εκβράστηκε στο νησί Prince Edward, το νησί που γεννήθηκε και πέρασε τα παιδικά του χρόνια. Το ποιο περίεργο όμως είναι πως ο Coghlan πρίν το θάνατο του, είχε εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία του να ταφεί στην πατρίδα του, όταν κάποτε έρθει το τέλος της ζωής του.


My name is Bond… James Bond…
 Στο Άργκοου της Βόρειας Ουαλίας το 1990, ένας δεκαπεντάχρονος μαθητής, για να δώσει τις καθιερωμένες εξετάσεις του σχολείου του (κάτι σε GCSE), πήρε από τον υπολογιστή τον αύξοντα αριθμό 007. Ναι, δεν σας κάνω πλάκα. Το ονοματεπώνυμο του παιδιού ήταν James Bond!
Τα κέρδη από τον πατέρα στον υιό

Είμαστε στα 1858, ο Ρόμπερτ Φάλον δολοφονείται στη διάρκεια μιας παρτίδας πόκερ με την κατηγορία ότι τα 600$ που είχε κερδίσει μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν προϊόν χαρτοκλεψίας. Επειδή φυσικά(!) η παρτίδα πόκερ έπρεπε να συνεχιστεί (δε συνέβη και τίποτα που υπήρχε ένας νεκρός λίγο πιο πέρα) προσκλήθηκε κάποιος από τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους να πάρει τα χρήματα του Φάλον και να συνεχίσει. Μοναχά ένας νεαρός δέχθηκε να παίξει με τα καταραμένα 600$.

Όταν η αστυνομία έφτασε για να ερευνήσει τη δολοφονία, ο νεαρός κέρδιζε 2200$. Τα όργανα της τάξης διέταξαν τους παίκτες να τους δώσουν τα 600$ του Φάλον γιατί σύμφωνα με το νόμο ανήκαν στους κληρονόμους του (αυτά ήταν τα σημαντικά, οι δολοφόνοι συνέχισαν την παρτίδα πόκερ). Λίγες ημέρες μετά και κατόπιν ερευνών, βρέθηκε ο μοναδικός κληρονόμος του Φάλον, ο υιός του, ο οποίος δεν ήταν άλλος από το νεαρό που κάθισε στο τραπέζι μετά τη δολοφονία του πατέρα του! Ο υιός Φάλον είχε να δει τον πατέρα του 7 χρόνια και δεν τον αναγνώρισε ποτέ. Τουλάχιστον όσο ήταν ζωντανός.


Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο

Στο Τέξας του 1883 παρατημένη από τον εραστή της, ονόματι Χένρι Ζίγκλαντ, μια γυναίκα αποφασίζει να αυτοκτονήσει. Ο αδελφός της κοπέλας, ζητώντας εκδίκηση, αποφασίζει να σκοτώσει τον Ζίγκλαντ. Τον βρίσκει κοντά σε ένα δάσος και τον πυροβολεί από κοντινή απόσταση. Ο Ζίγκλαντ σωριάζεται και ο αδερφός της κοπέλας, αφού πίστεψε πως επιτέλεσε το καθήκον του, αυτοκτονεί για να αποφύγει τη σύλληψη. Όμως ο Ζίγκλαντ δεν έχει πεθάνει. Η σφαίρα δεν τον έχει καν πετύχει. Έχει σφηνωθεί σε ένα δέντρο ακριβώς από πίσω του.
Λίγα χρόνια μετά, ο Ζίγκλαντ έχει τη φαεινή ιδέα να ανατινάξει το δέντρο στο οποίο είχε σφηνωθεί η σφαίρα (άντε εξηγήστε μου εσείς γιατί) με αποτέλεσμα η τελευταία να ξαναμπεί σε τροχιά και να πετύχει στο δόξα πατρί τον Ζίγκλαντ!

Απίστευτη Μοίρα


Στις 28 Ιουλίου 1900, ο βασιλιάς της Ιταλίας Ουμπέρτο ο 1ος, σταματάει να φάει σε ένα πανδοχείο έξω από το Μιλάνο και έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον σωσία του. Τον ιδιοκτήτη του πανδοχείου που άκουγε και αυτός στο όνομα Ουμπέρτο, είχε γεννηθεί την ίδια μέρα με τον βασιλιά (14 Μαρτίου 1844), στην ίδια πόλη, είχαν συζύγους με το ίδιο όνομα (Μαργαρίτα), ίδια ημερομηνία γάμου (22 Απριλίου 1868) και υιό με το ίδιο όνομα (Βιτόριο). Είχαν παρασημοφορηθεί σε ίδιες τελετές (1866 και 1870) και την ημέρα που ένας στεφόταν βασιλιάς, ο άλλος άνοιγε το εστιατόριο του!
Έκπληκτος ο βασιλιάς αποφάσισε να εκμεταλλευτεί αυτό το γεγονός και να αναγορεύσει τον σωσία του Ιππότη του στέμματος της Ιταλίας. Την επόμενη όμως μέρα, ο βασιλιάς έμαθε πως ο σωσίας του σκοτώθηκε σε κυνηγετικό ατύχημα. Λίγο αφότου έμαθε την είδηση (μέσα στην άμαξα του), δολοφονήθηκε από έναν πληρωμένο φονιά!

Τιτανικός

Ίσως η πιο γνωστή σύμπτωση από όσες ανέφερα, είναι αυτή που περιγράφει της ομοιότητες ενός λογοτεχνικού πλοίου και της σύγκρουσης του με ένα παγόβουνο, και το γνωστό γεγονός με τον Τιτανικό.
Το 1898, ο Μόργκαν Ρόμπερτσον, γράφει το μυθιστόρημα Futility. Στις σελίδες του μιλάει για το ναυάγιο του Τιτάν, ενός πλοίου που τα χαρακτηριστικά του είχαν πολλές ομοιότητες με τον ιστορικό Τιτανικό:
Καταρχήν το όνομα (Τιτανικός-Τιτάν), και στη συνέχεια, μια σειρά από λεπτομέρειες που όμως κάνουν τους λάτρεις των συνωμοσιών να τρίβουν τα χέρια τους:
Διαδρομή : Από Αγγλία προς Αμερική ο Τιτανικός, από Αμερική προς Αγγλία ο Τιτάν.
Επιβαίνοντες : 2200 για τον Τιτανικός, 2000 για το φανταστικό πλοίο.
Ναυαγοσωστικές λέμβους : 20 στο ένα, 24 στο άλλο.
Μήνας ναυαγίου : Απρίλιος
Ώρα ναυαγίου : 23:40 για τον Τιτανικό, μεσάνυχτα για τον Τιτάν.
Μήκος πλοίου: 882 μέτρα ο Τιτανικός, 800 μέτρα ο Τιτάν.
Βάρος : 46328 ο Τιτανικός, 45000 ο Τιτάν.
Προπέλες: 3 και για τα δύο πλοία.
Λόγοι ναυαγίου: Σύγκρουση με παγόβουνο, έλλειψη σωστικών λέμβων, μεγάλη ταχύτητα του πλοίου.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου