Κυριακή, 1 Απριλίου 2012

Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΙΚΟΚΡΑΤΕΣ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ

Δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με τους Αποικιοκράτες Συμμάχους μας στην «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ» (13-1-2011 και στον τοπικό τύπο από 21-12-2011) που δεν είναι άλλοι από τους Άγγλους – Ισπανούς – Πορτογάλους – Βέλγους – Ολλανδούς – Γάλλους –
Ιταλούς και τελευταίους τους Αμερικανούς που διεκδικούν τα πάντα από Κράτη που έχουν πρώτες
ύλες.

 Με όλους αυτούς διαπραγματευόμεθα την εξόρυξη του ορυκτού πλούτου της χώρας μας αλλά τα μαντάτα είναι πέρα για πέρα αποικιοκρατικά, αφού θέλουν να μας πάρουν όλον τον ορυκτό πλούτο με 110 δισ. ευρώ για τα δάνεια που μας χορηγούσαν τόσα χρόνια.

Μέσα σ’ αυτό το κλίμα της αποικιοκρατίας προσπαθεί η χώρα μας να βγει από τον δανεισμό των ανάλγητων Συμμάχων μας επαναπαυόμενη στην εξόρυξη των ορυκτών για την αποπληρωμή των δανείων μας.
Δυστυχώς, όμως, οι αποικιοκράτες Σύμμαχοί μας με επικεφαλής τους Αμερικανούς που έχουν τον πρώτο λόγο στα θέματα που συνδέονται με τον ορυκτό πλούτο του πλανήτη Γη μας δημιουργούν προβλήματα που συνδέονται με την ποσότητα των ορυκτών.

Ενώ τα επίσημα στοιχεία από τους δορυφόρους που έρχονται είναι της τάξεως πολλών τρισεκατομμυρίων Ευρώ, το αυτό δε ανακοινώνουν και οι Νορβηγικές Εταιρείες που ασχολούνται με τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδος, οι Σύμμαχοί μας θέλουν να μας τον πάρουν μόνον για να ξεχρεωθούμε από τα δάνεια που μας χορηγούσαν.

Η αποικιοκρατική πολιτική των Συμμάχων μας σε όλο της το μεγαλείο που αρχίζει από τον 15ο αιώνα, τότε που η εκμετάλλευση των αποικιοκρατικών Κρατών βρισκόταν στο απόγειο μέχρι των ημερών μας που υφίσταται από την Ε.Ε. το Δ.Ν.Τ. και τους Διεθνείς Τραπεζικούς τοκογλύφους που με τα δάνεια που χορηγούν στα πτωχά Κράτη, τους παίρνουν την επικυριαρχία και τους αρπάζουν τις πρώτες ύλες που έχουν στα εδάφη των.

Αυτό που συμβαίνει σήμερα με τη χώρα μας που μας δάνεισαν για να μας πάρουν όλον τον ορυκτό πλούτο που έχει η Χώρα μας, δίδοντάς μας 110 δισ. ευρώ και παίρνοντας πολλά τρισ. ευρώ από την εξόρυξη αερίου και πετρελαίου.

Ζούμε την εποχή της Παγκοσμιοποιήσεως που βρίσκεται εντός των πυλών μας. Την εποχή που οι μεγάλες Χώρες επιβάλλονται στις πτωχές Χώρες που δεν έχουν την τεχνογνωσία και τεχνολογία για την εξόρυξη του ορυκτού πλούτου και αναγκαστικά καταφεύγουν στις υπερδυνάμεις που έχουν όχι μόνο την τεχνογνωσία και τεχνολογία, αλλά και δύναμη να επιβληθούν για να πάρουν τις πρώτες ύλες που καπαρώνουν από πολλά χρόνια πριν, όπως συμβαίνει και στην χώρα μας.

Είναι η μοίρα των πτωχών και αδυνάτων Κρατών που στερούνται και εξωτερικής πολιτικής να πληρώνουν το μάρμαρο σε κάθε οικονομική κρίση και παράλληλα να στερούνται από προσωπικότητες μεγάλου και διεθνούς κύρους που να ελίσσονται ποικιλοτρόπως και με άλλα Κράτη που ενδιαφέρονται να βοηθήσουν οικονομικά.

Αλλά το δόγμα της Ελλάδος, ανήκουμε στη Δύση, μας επιφυλάσσει χρόνια τώρα κατακερματισμό της εθνικής μας οντότητος ως Κράτος και απώλεια εσόδων από τον ορυκτό πλούτο, που χρόνια περιμέναμε την εξόρυξή του για να ξεχρεωθούμε από τους Διεθνείς απατεώνες Συμμάχους μας και μας γύρισε καπάκι.

ΧΡ. ΣΕΡΠΙΩΤΗΣ


ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

 1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΣΕΡΠΙΩΤΗ,
  ΣΕ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΑΛΛΑ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΧΟΡΤΑΓΩΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΩΝ ΜΑΣ.
  ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΛΛΩΝ ΛΑΩΝ ΥΛΙΚΑ Ή ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ.
  ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΟΧΗ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ ,ΗΔΗ ΑΠΟ ΑΙΩΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ,ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΙΘΗΚΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΙΘΗΚΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ.ΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΛΑΟΥΣ 500 ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ.
  ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ι. ΚΟΥΡΕΒΕΣΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή