Τρίτη, 24 Απριλίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΙΡΙΑΛ


Πως δεν το είχαμε φανταστεί τόσο καιρό, ότι ο σκοπός της μαζικής προβολής τουρκικών σίριαλ στην ελληνική τηλεόραση είναι ιερός; Αν το γνωρίζαμε, σίγουρα δεν θα αντιδρούσε ο κόσμος με τόση σφοδρότητα στα ...
οικονομικά μέτρα, διότι αν μη τι άλλο θα αναγνώριζε ότι οι ηγέτες μας ανακαλύπτουν ευφάνταστες μεθόδους για να απαλύνουν τον πόνο του ελληνικού λαού…Την… συνταρακτική αποκάλυψη που ακολουθεί την οφείλουμε στην τουρκική εφημερίδα «Χουριέτ», η οποία παρουσιάζει σε ρεπορτάζ της την πρωτοποριακή μέθοδο Τούρκου ιατρού, του δόκτορα Χατίς Γιαλτσίν ο οποίος ζει και εργάζεται στην αμερικανική Πολιτεία της Φλόριντα.
Τι κάνει ο δαιμόνιος δόκτορας; Όταν προσπαθεί να βοηθήσει ψυχολογικά θύματα βιασμού, στη θεραπεία εντάσσεται και η συστηματική παρακολούθηση τουρκικών σίριαλ!
Εάν όπου βιασμός βάλει κανείς τα οικονομικά μέτρα και όπου δόκτορας την πολιτική εξουσία στην Ελλάδα, νομίζουμε ότι θα γίνει αντιληπτή η συγκινητική προσπάθεια της πολιτικής τάξης, με έναν τόσο πρωτότυπο και συγκεκαλυμμένο τρόπο (κάνε το καλό και ρίξτο στο γιαλό που λένε…) να βοηθήσουν τους δοκιμαζόμενους Έλληνες…

defence-point

Για να συνεχίσουμε σε αυτό το blog την προσπάθεια ζητούμε το ελάχιστο από εσάς. Κάθε φορά που διαβάζετε μια είδηση κάντε απλά ένα κλικ σε μια διαφήμιση. Ευχαριστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου