Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΤΡΙΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΝΓΚΡΕΣΟΥ ΝΑ "ΦΙΜΩΣΕΙ" ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ...

γκρέσου να ψηφίσει νόμο που θα καταργεί το προσωπικό απόρρητο όλων των χρηστών του Διαδικτύου. Το νομοσχέδιο έχει την ονομασία «CISPA» (Cyber Intelligence Sharing and Protection Act) που θα δίνει τη δυνατότητα στις Εταιρείες να συνεργάζονται με τη Κυβέρνηση και να παρακολουθούν όλες τις πληροφορίες που διακινούνται στο διαδίκτυο, χωρίς να ειδοποιούν τους χρήστες που κατασκοπεύουν, και παράλληλα, το νομοσχέδιο περιλαμβάνει ένα πλέγμα Ασυλίας γύρω από τις Ενέργειές τους, ώστε να μη μπορεί ο θιγόμενος να τους Μηνύσει για παραβίαση του «Προσωπικού Απόρρητου» και των «Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του»


Οι Χούντες έλεγαν: «Αποφασίζουμε και Διατάσσουμε».

Οι δήθεν Δημοκρατικές Κυβερνήσεις λένε: «Αποφασίζουμε και Νομοθετούμε»! Η Μία Βία επιβάλλεται με τα όπλα, η…Σύγχρονη Βία επιβάλλεται με το Νόμο!

Επισκεφτείτε και ψηφίστε στη διεύθυνση την αντίθεσή σας σε αυτό το νομοσχέδιο που σίγουρα ξεκίνησε από το συνασπισμό των Αγορών/Πολιτικών. http://www.avaaz.org/en/stop_cispa/?vl

Οι πολυεθνικές και οι Κυβερνήσεις έχουν πάθει μεγάλες ζημιές από την παγκόσμια απήχηση που είχε η διάδοση της χρήσης του Διαδικτύου και η ευκολία με την οποία Αποκαλύφτηκε όλη η Παγκόσμια Πολιτικοοικονομική Διαπλοκή και Διαφθορά των Τραπεζών και των Πολυεθνικών οι οποίοι κατόρθωσαν και εξαγόρασαν πλήρως την Πολιτική Εξουσία. Αποφάσισαν, επομένως, να κλείσουν αυτή τη δυνατότητα της πληροφόρησης του κόσμου από τις καταχθόνιες συνέργιές τους, εξαγοράζοντας 100 Αμερικάνους Βουλευτές οι οποίοι για τρίτη φορά υπέβαλλαν το Νομοσχέδιο βάση του οποίου, όλη η πληροφόρηση του Διαδικτύου θα είναι στη διάθεσή τους να την διακόπτουν ή να την λογοκρίνουν, ή να ξεκινήσουν με τρομονόμους να φυλακίζουν όποιους τολμούν να αποκαλύπτουν τις βρωμιές τους που στρέφονται κατά της Κοινωνίας.

Το Διαδίκτυο, είναι το μόνο όπλο που έχει απομείνει και έβαλαν στόχο να το αχρηστεύσουν και αυτό για να μη τους ενοχλεί κανένας. Ότι έκαναν και οι δικοί μας με την απαγόρευση της βιντεοσκόπησης ως αποδεικτικό στοιχείο της παράνομης διαπλοκής τους. Τα δύο προηγούμενα νομοσχέδια του Κογκρέσου που στόχευαν στην ίδια «Φίμωση» του Διαδικτύου, και τα οποία αποσύρθηκαν μετά από την παγκόσμια κατακραυγή είχαν ως αρχικά SOPA και PIPA.

«Σιωπηλή Πλειοψηφία»

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου