Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ !

Αρχηγική και σίγουρα με τον αέρα των τελευταίων δημοσκοπήσεων ήταν  η παρθενική εμφάνιση του Πάνου Καμμένου ως  προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την επιχειρηματικότητα.

Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε μεμιάς στον αυτόχειρα της Πλατείας Συντάγματος, διαμηνύοντας προς τα δύο μεγάλα κόμματα ότι «εκείνοι που θα έπρεπε να αυτοκτονήσουν είναι οι πολιτικοί που αποφάσισαν να βάλουν τον λαό σε μία νέα τάξη πραγμάτων».

Επεσήμανε ακόμη πως αν συνεχιστεί η εφαρμογή του Μνημονίου 2 δεν θα υπάρχουν χρήματα να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις διότι έχουν παραδοθεί ουσιαστικά στους τοκογλύφους, καθιστώντας ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ποινικά και αστικά υπεύθυνους. “ Σταματήστε”, προειδοποίησε ο κ. Καμμένος  «να απειλείτε τους πολίτες γιατί εσείς είστε ο κίνδυνος αν τολμήσετε να κάνετε τις εκλογές που και σας τις ζητάμε και τις επιβάλλουμε».

Αναφερόμενος δε στην βροχή ντροπολογιών αλλά και των εν γένει ρουσφετιών που έχουν κυριαρχήσει στα νομοσχέδια των τελευταίων ημερών, χαρακτήρισε το υπό συζήτηση του Υπουργείου Ανάπτυξης σαν «Χρυσό Οδηγό»  με 327 άρθρα-ρουσφέτια.

Άκρως επικριτικός ήταν ο επίσης  και για τη συμφωνία με τη Siemens που συμπεριλήφθηκε στο νομοσχέδιο, υποστηρίζοντας ότι η σκανδαλώδης  υπόθεση που η κυβέρνηση επιχειρεί να κλείσει, αποτελεί τη φωτογραφία του συστήματος της μεταπολίτευσης , μαύρες σακούλες που πήγαιναν κι έρχονταν και κατηύθυναν δημόσιο πλούτο.

«Όλοι είμαστε Έλληνες είτε ως επάγγελμα είτε ως πολίτική ιδιότητα», αντέδρασε η υπουργός Ανάπτυξης Άννα Διαμαντοπούλου.  Απαντώντας στην επίθεση Καμμένου τον κάλεσε να μεταφέρει τις απειλές στο  site που έχει φτιάξει.

«Εδώ», είπε, «είναι ελληνική βουλή κι όποιος έχει να πει πράγματα για το αύριο είναι ευπρόσεκτος και αναγκαίος. Δεν είναι όμως αποδεκτό να δεδόμαστε απειλές για το τι πρόκειται να γίνει». Η κ. Διαμαντοπούλου εκτίμησε επίσης ότι «στην προεκλογική περίοδο ο λαϊκισμός θα κλίνεται σε όλες τις πτώσεις».



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου