Τρίτη 17 Απριλίου 2012

ΩΡΑΙΑ ΗΘΗ! Η ΤΡΟΙΚΑ ΤΗΕΛΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ "ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ" !!!


Σαρωτικές αλλαγές στο Εθνικό Σύστημα Υγείας προτείνει η Τρόικα στην κυβέρνηση, με στόχο τη δραστική μείωση των δαπανών. Οι αλλαγές περιλαμβάνονται στο περίφημο σχέδιο "Carone", στο οποίο στηρίζεται η μεταρρύθμιση στο χώρο της Υγείας.

Όπως αναφέρει το "Βήμα της Κυριακής", η τρόικα εισηγείται να υπάρξει...
συμβιβασμός συμφερόντων μεταξύ όλων των κρίκων της αλυσίδας της Υγείας (χωρίς να κοπούν οι αμοιβές και τα δώρα των γιατρών).
Προκειμένου μάλιστα να σβήσουν οι "λίστες αναμονής" ειδικά στα χειρουργεία, προτείνει να επανεξεταστεί το σύστημα αμοιβής των γιατρών και να ενσωματωθεί σε αυτήν η συμμετοχή του ιδιώτη.Δηλαδή με άλλα λόγια νομιμοποιούμε το "φακελάκι" καθότι ο κόσμος ως γνωστόν (υπάρχουν και αυτοί που λένε ότι δεν γνωρίζουν και πέφτουν από τα σύννεφα όταν το ακούνε αφού είναι πολίτες της Συννεφούπολης) πληρώνει αδρά για ναέχει ποτεραιότητα χειρουργείου το αγαπημένο του πρόσωπο και καλή μεταχείρηση. Αυτοί είναι που θα μας έφτιαχναν εμάς τους "διεφθαρμένους";

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Για να συνεχίσουμε σε αυτό το blog την προσπάθεια ζητούμε το ελάχιστο από εσάς. Κάθε φορά που διαβάζετε μια είδηση κάντε απλά ένα κλικ σε μια διαφήμιση. Ευχαριστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου