Κυριακή 27 Μαΐου 2012

4.7 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΝΟΤΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ...!!!

Οι Ευρωπαίοι δίνουν μάχη επιβίωσης αλλά η Γερμανία είναι πλουσιότερη από ποτέ! Οι Times σε δημοσίευμά τους επικαλούνται επίσημα στοιχεία της Bundesbank ,σύμφωνα με τα οποία η Γερμανία αυτή τη στιγμή έχει € 4.7 τρισεκατομμύρια (!!!) σε...

λογαριασμούς ταμιευτηρίου, συνταξιοδοτικά προγράμματα και μετοχές. Ο αριθμός αυτός, δεν περιλαμβάνει τα € 149 000 000 000 που κερδήθηκαν κατά το προηγούμενο έτος, μέσα στη θύελλα της κρίσης. Τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι η Γερμανία είναι η μόνη που κερδίζει από την “τραγωδία” της νότιας Ευρώπης. Τα επίσημα στοιχεία που θα δοθούν την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να αποκαλύψουν ένα ακόμη ρεκόρ για τη Γερμανία.Έχει το χαμηλότερο ποσοστό ανεργίας την ίδια ώρα που Ισπανία και Ελλάδα έχουν ήδη τέσσερις φορές υψηλότερο ποσοστό από τη Γερμανία! Κι όλα αυτά όπως επισημαίνουν οι Times δεν οφείλονται βέβαια στις εξαγωγές βιομηχανικών προϊόντων της Γερμανίας,αλλά και στην…εισαγωγή φθηνού χρήματος.

Ένα ακόμη στοιχείο που δείχνει ότι η ΕΕ υπάρχει…για τη Γερμανία είναι ότι το Μάρτιο η Γερμανία παρουσίασε τη μεγαλύτερη αύξηση κατασκευαστικής δραστηριότητας ,με 31%! Οι Γερμανοί έχουν τόσο χρήμα να ξοδέψουν και στρέφονται όλο και περισσότερο στην αγορά σπιτιών. Στο νότο ο κόσμος χάνει τα σπίτια του ,αλλά αυτό λίγο ενδιαφέρει τη Γερμανία,που φαίνεται ότι πλουτίζει διαρκώς από τη δυστυχία των νότιων Ευρωπαίων.

 onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου