Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Χρυσή αυγή στην βουλή...



Χαμός από χθες το βράδυ με την χρήση αυγή. αντιδράσεις από όλων τον κόσμο για τις 21 έδρες στην βουλή . Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο Νίκος Μιχαλολιάκος γενικός γραμματέας της χρυσής αυγής σε αίθουσα ξενοδοξιού για να κάνει της πρώτες δηλώσεις όσον αφορά το εκλογικό αποτέλεσμα. Δεν άργησαν να το πάρουν πάνω τους οι χρυσαυγίτες και με την πρώτη ευκερία άρχισαν να δίνουν εντολές! "Όλοι όρθιοι" φώναξαν μέλη της Χρυσής Αυγής κατά την είσοδο του Νίκου Μιχαλολιάκου, προκειμένου να προβεί στις απαραίτητες δηλώσεις.

"Μόλις μπει στην αίθουσα, να σηκωθείτε σε ένδειξη σεβασμού", φώναξαν ορισμένα μέλη.



Μια δημοσιογράφος όμως αντέδρασε και απάντησε: "Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό. Για άλλο πράγμα είμαστε εδώ". "Σε όποιον δεν αρέσει, να φύγει", απάντησαν. Τότε η δημοσιογράφος σηκώθηκε να φύγει και τότε ο Νίκος Μιχαλολιάκος τη ρώτησε που πάει. Κι όταν εκείνη του εξήγησε τι έγινε της απάντησε με ειρωνικό ύφος: "Στο καλό".



νωρίτερα σήμερα η λιάνα κανέλλη αναφέρθηκε στο  χθεσινοβραδινό περιστατικό



«Εγώ περιμένω μέχρι το μεσημέρι την ΕΣΗΕΑ να βγάλει ανακοίνωση αν αληθεύει ότι ζητήθηκε από τους Έλληνες δημοσιογράφους –προσέξτε το διαχωρισμό- να σηκωθούν όρθιοι χθες», σχολίασε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.
«Ως δημοσιογράφος, περιμένω και απαιτώ από το συνδικαλιστικό μου σωματείο να βγάλει ανακοίνωση, εάν η δημοσιογραφία από τούδε θα ασκείται στο ότι θα μπαίνει κάποιος αρχηγός, όποιος και αν είναι αυτός, και θα πρέπει να σηκώνονται όρθιοι και να χαιρετάνε», τόνισε η βουλευτής του ΚΚΕ.
Δείτε το απόσπασμα:



Για να συνεχίσουμε σε αυτό το blog την προσπάθεια ζητούμε το ελάχιστο από εσάς. Κάθε φορά που διαβάζετε μια είδηση κάντε απλά ένα κλικ σε μια διαφήμιση. Ευχαριστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου