Τρίτη, 1 Μαΐου 2012

ΧΜ... ΝΑΤΑ ΝΑΤΑ! Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ!!!

Να δείξουν ανοχή οι υπηρεσίες των Περιφερειών, που υπάγονται στον οικείο Αντιπεριφερειάρχη, σε ενδεχόμενη εύλογη καθυστέρηση της παράδοσης των ψηφοδελτίων από τα κόμματα, ενόψει των εκλογών της 6ης Μαΐου, ζητά με εγκύκλιό του ο υπουργός Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης.
Στην εγκύκλιό του, ο κ. Γιαννίτσης αναφέρει ότι η προθεσμία κατά την οποία υποχρεούνται...
τα κόμματα, οι συνδυασμοί και οι υποψήφιοι, να παραδώσουν στον οικείο Αντιπεριφερειάρχη της περιφερειακής ενότητας έδρας του νομού, επί αποδείξει, επαρκή αριθμό ψηφοδελτίων, για τις ανάγκες των εκλογικών τμημάτων του οικείου νομού, είναι οκτώ ημέρες πριν από την ψηφοφορία.

Ωστόσο, επισημαίνει ότι επειδή η διάρκεια της προεκλογικής περιόδου είναι περιορισμένη και οι σχετικές προθεσμίες ιδιαίτερα πιεστικές, είναι σκόπιμο (οι υπηρεσίες) να επιδεικνύουν ανοχή και να παραλαμβάνουν για όλους τους συνδυασμούς εντός ενός ευλόγου χρόνου, από τη λήξη της ανωτέρω προθεσμίας, τα αποστελλόμενα έντυπα ψηφοδέλτια, καθώς έτσι διευκολύνεται η ομαλή προετοιμασία της επικείμενης εκλογικής αναμέτρησης.

stoxos.gr

Για να συνεχίσουμε σε αυτό το blog την προσπάθεια ζητούμε το ελάχιστο από εσάς. Κάθε φορά που διαβάζετε μια είδηση κάντε απλά ένα κλικ σε μια διαφήμιση. Ευχαριστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου