Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012

N.MIXAΛΟΛΙΑΚΟΣ: Ο ΧΙΤΛΚΕΡ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ

Ο Νεοναζί Μιχαλολιάκος δεν μπορεί να καταδικάσει τον Χίτλερ, δεν του βγαίνει!

Λάθος χαρακτήρισε την είσοδο στο ευρώ και κόκκινη χούντα τους δημοσιογράφους...
Συνέντευξη στον Άlpha και την εκπομπή παρέμβαση έδωσε ο Νίκος Μιχαλολιάκος. Επιτέθηκε κατά των δημοσιογράφων λέγοντας ότι «υπάρχει χούντα στην ενημέρωση που την καταλάβαμε στην προεκλογική περίοδο. Έχει στηθεί κόκκινη χούντα, οι περισσότεροι δημοσιογράφοι είναι μαρξιστές. Όλους τους δεξιούς εκδότες τους δολοφόνησε η 17 Νοέμβρη».


Όσον αφορά τη δημοκρατία τόνισε ότι «δεν αποσκοπεί στη βίαιη ανατροπή του πολιτεύματος», αλλά ότι «δεν είναι φιλειρηνιστής, η ειρήνη είναι το μεσοδιάστημα μεταξύ δύο πολέμων».


«Ο Χίτλερ θα κριθεί από την ιστορία, εγώ μιλάω για την Ελλάδα του 2012. Ακόμη και οι αντιφασίστες θεωρούν ότι ήταν μεγάλη προσωπικότητα», είπε μιλώντας για τον ναζισμό και δήλωσε ότι με κανένα ναζιστικό κόμμα του εξωτερικό δεν έχει συνεργασία.


Όσον αφορά την οικονομία εξέφρασε την άποψη ότι «κάποιοι προσπαθούν η αντίδραση στο μνημόνιο να είναι αποτέλεσμα μιας άτακτης χρεοκοπίας», χωρίς να κατονομάσει ποιοι. «Οι τιμές πριν το ευρώ ήταν πιο καλές, μπήκαμε στο ευρώ και κατεστράφη η οικονομία μας, αλλά τώρα δεν μπορούμε να βγούμε. Αυτή τη στιγμή θέλουμε το ευρώ, η δραχμή θα ήταν καταστροφή, θα ήταν κατοχικό νόμισμα, ο πληθωρισμός θα κάλπαζε δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε εισαγωγές», δήλωσε.


Για τους μετανάστες είπε ότι «πρέπει να τους διώξουμε όλους. Πήραν τις δουλειές των Ελλήνων κατέστρεψαν τα ταμεία και τη δημόσια υγεία» και κλείνοντας δήλωσε για τα επεισόδια του 2002 στο Πάντειο ότι «ο εκλιπών πρύτανης... ήταν κλέφτης».

24wro.

Για να συνεχίσουμε σε αυτό το blog την προσπάθεια ζητούμε το ελάχιστο από εσάς. Κάθε φορά που διαβάζετε μια είδηση κάντε απλά ένα κλικ σε μια διαφήμιση. Ευχαριστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου