Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ 20ΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ ;

Δεν αναφέρθηκα στο θέμα του "μακελάρη του ντένβερ" γιατί μου φάνηκε προφανέστατα στημμένη υπόθεση σε τραγικό επίπεδο. Αλλά παρατήρησα ότι αρκετός κόσμος συνέχισε να επιμένει ότι όχι δεν είναι τίποτα στημμένο.  Τα ΜΜΕ πρόβαλαν την παρακάτω φωτογραφία λέγοντας  "αυτός είναι ο μακελάρης του ντένβερ!"

Η  φωτογραφία βγήκε στην φόρα από το usmagazine.com που η πηγή της είναι το πανεπιστήμιο του Κολοράντο. Πέρασαν λίγο οι μέρες και ήρθε η μέρα της δίκης (είναι ΑΔΙΑΝΌΗΤΟ να σκοτώσει  καποιος 12 ανθρώπους και να τραυματήσει άλλους 58 και να γίνει ένα κανονικό δικαστήριο λες και σιγά μωρέ, ψιλοπράγματα) υπάρχει η δίκη στο youtube και σε άλλες ιστοσελίδες στο διαδίκτιο. Η παρακάτω φωτογραφία είναι η πιο γνωστή φωτογραφία μετά την δίκη.
Την ίδια στιγμή που εμφάνισαν την φωτογραφία με το κόκκινο μαλλί γέλασα. Σκέφτηκα είναι δυνατόν να πιστέψει ο κόσμος ότι έβαψε τα μαλλιά του στο κρατητήριο ; Τότε όμως έψαξα και έμαθα ότι η πρώτη φωτογραφία δεν ήταν από την μέρα που τον έπιασαν. Κάτι που δεν αναφέρθηκε ποτέ στα MME (Η εγώ τουλάχιστον είμουν τόσο άτυχος και δεν το είδα/άκουσα πουθενά). Δηλαδή δεν τους απασχόλησε ιδιαίτερα  τι θα πιστέψει ο κόσμος και τόσο. Επίσης με την πρώτη μάτια μου φάνηκε λίγο περίεργο. Άλλο μαλλί , άλλο πρόσωπο. Τι έγινε ; Αγνώριστο τον έκαναν στο ξύλο;  Οπότε έκανα μια ανάλυση των φωτογραφιών μεταξύ τούς

Ελάτε ρε παιδιά ... ολόκληρο σωσία του Saddam κρεμάσατε και ολόκληρη δολοφονία του Bin Laden στήσατε και δε μπορείτε να βρείτε δύο καθημερινούς ανθρώπους να μοιάζουν  ; Δεν είναι μόνο η μύτη που έχει τεράστια διάφορα. είναι σαν να ψάχνεις τις διάφορες... για να δούμε.. "τα μάτια, τα φρύδια, τα αυτιά, η μύτη.. Το μόνο που θα μπορούσα να δικαιολογήσω είναι το μήλο του αδάμ, που θα μπορούσα να αλλάξει μετά από κάποιο καιρό και γενικά λεπτομερής διάφορες. Δεν είναι και φωτογραφία πριν 20 χρόνια. Φοιτητής ήταν ο άνθρωπος . Δεν νομίζω να είναι πάνω από έναν χρόνο πριν η φωτογραφία.

Εντόπισαν ότι το σπίτι του ήταν πλήρες παγιδευμένο με εκρηκτικά και τα απενεργοποίησαν πλήρως .. αλήθεια; Άμα ήταν κάτι τετοιο έστω εφικτό στον ψεύτικο κόσμο των ΜΜΕ, θα υπήρξε σίγουρα κάμερες και έκτακτα στις ειδήσεις... Η αλήθεια είναι πως είναι το μοναδικό πράγμα που μπορεί να με πείσει ότι είναι αληθινή η όλη ιστορία.

Βγήκε και είπε η δικηγόρος ότι έχει ψυχικές ασθένειες. Αυτό δηλαδή ήταν δικαιολογία για το ότι ήταν σαν ζαβλακωμένος μέσα στην αίθουσα  του δικαστηρίου (που φαίνεται αρκετά κακός θεατρίνος) ή για τον χαμό που έκανε στον κινηματογράφο ; Και για να κλείσω το άρθρο η τελευταία μου απορία ήταν πως είναι δυνατόν να βρέθηκαν στα χέρια ενός ψυχασθενή μια καραμπίνα και ένα πιστόλι. Και ένα παραπάνω να κυκλοφορεί με αυτά μέσα σε κινηματογράφο. Ούτε στα ηλεκτρονικά παιχνίδια του 2012 δεν είναι εφικτά αυτά τα πράματα...

Τέλος, Ήταν ένας ακόμα καλός λόγος για να βγουν οι ψυχολόγοι και οποιοσδήποτε και να πουν "οποίος δεν έχει λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης κάτι κρύβει ή είναι ψυχοπαθής". Διάβασα μέχρι και συμβουλές από ψυχολόγους να λένε πως δεν πρέπει να κάνουμε παρέα με κόσμο που δεν έχει κάποιον λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης για τους λόγους που προανέφερα ... τα συμπεράσματα δικά σας

ΠΗΓΗ ΕΟΕ

Για να συνεχίσουμε σε αυτό το blog την προσπάθεια ζητούμε το ελάχιστο από εσάς. Κάθε φορά που διαβάζετε μια είδηση κάντε απλά ένα κλικ σε μια διαφήμιση. Ευχαριστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου