Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ AMAZON ΔΩΡΙΖΕΙ 2.5ΕΚΑΤ. ΔΟΛ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ "ΓΑΜΟΥ" ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ!!!


Οι διαμάχες σχετικά με την έννοια του παραδοσιακού γάμου στην πολιτεία της Washington εντείνονται έπειτα από την ανακοίνωση ότι ο δισεκατομμυριούχος Jeff Bezos, ο ιδρυτής του Amazon.com, και η γυναίκα του, MacKenzie, δώρισαν 2,5 εκατομμύρια δολάρια για τους σκοπούς του λόμπι των ομοφυλόφιλων.



Η συγκεκριμένη δωρεά έρχεται έπειτα από τη συλλογή περισσότερων από 240.000 υπογραφών κατά του νέου νόμου υπέρ των ‘γάμων’ των ομοφυλόφιλων, που στην ουσία αποτέλεσε μία πράξη υποστήριξης για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος.
Η συγκεκριμένη συνεισφορά καθιστά, σύμφωνα με τους Times της Νέας Υόρκης[πηγή], το ζευγάρι ιδιοκτητών του Amazon τους μεγαλύτερους οικονομικούς υποστηρικτές των ‘δικαιωμάτων’ των ομοφυλόφιλων στη πολιτεία της Washington – ξεπερνώντας κατά πολύ τη συνεισφορά των Bill Gates και Steven A. Ballmer της Microsoft ύψους 100.000 δολαρίων.
Η Κυβερνήτης της Πολιτείας της Washington Christine Gregoire, η οποία είναι μέλος των Δημοκρατικών, ενέκρινε το νομοσχέδιο σχετικά με τον ‘γάμο’ των ομοφυλόφιλων καθιστώντας τον  ως νόμο τον Φεβρουάριο, κάνοντας έτσι την Washington την έβδομη πολιτεία των Η.Π.Α που επανακαθορίζει με άγνωστες κοινωνικές επιπτώσεις και προεκτάσεις την πραγματική έννοια του γάμου.
Το εν λόγω νομοσχέδιο αναμενόταν να λάβει ισχύ τον Ιούνιο, αλλά όμως η Οργάνωση Υπέρ της Διατήρησης της Έννοιας του Γάμου στη Washington συγκέντρωσε 247.331 υπογραφές ξεπερνώντας κατά πολύ το απαιτούμενο όριο για τη διεξαγωγή σχετικού δημοψηφίσματος.
Ο Joseph Backholm, Πρόεδρος της Οργάνωσης Υπέρ της Διατήρησης της Έννοιας του Γάμου (Preserve Marriage Washington), δήλωσε ότι ο μεγάλος αριθμός ατόμων οι οποίοι υποστήριξαν το δημοψήφισμα δείχνει ότι η κοινή γνώμη υποστηρίζει ξεκάθαρα τον παραδοσιακό γάμο.

“Παρόλες τις προσπάθειες ορισμένων να κάμψουν αυτό που πραγματικά πιστεύουμε, η υποστήριξη της διατήρησης της έννοιας του γάμου παραμένει ισχυρή στη πολιτεία μας,” δήλωσε ο Backholm, προσθέτοντας ότι η ατζέντα των ομοφυλόφιλων “δεν έχει να κάνει με την ισότητα ή την ισονομία – τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια έχουν ήδη τα ίδια νομικά δικαιώματα στην έννοια του γάμου δίχως φύλο, και να μειώσουν την έμφαση που πρέπει να δίδεται στους μοναδικούς ρόλους της μητέρας και του πατέρα, και να αλλάξουν δια παντός τον θεσμό του γάμου’’.

pentapostagma.gr


Για να συνεχίσουμε σε αυτό το blog την προσπάθεια ζητούμε το ελάχιστο από εσάς. Κάθε φορά που διαβάζετε μια είδηση κάντε απλά ένα κλικ σε μια διαφήμιση. Ευχαριστούμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου