Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2012

Το βραχιολάκι της "βιοενέργειας" με τον περίεργο "θεραπευτικό"...Αλγόριθμο διαφημίζεται άπο τον ίδιο που θέλει να μας περάσει άλλου είδους "βραχιόλια" με τον γνωστό ψυχοκτόνο άριθμο του αλγχους


Εισαγωγικό σχόλιο απο το "Ο.Π"

Σας παρακαλούμε διαβάστε το πιο κάτω άρθρο που αναδημοσιεύουμε απο το εξαιρετικό "Αντιαιρετικόν εγκόλπιον" και θα αντιληφθείτε πόσο έχουμε τυφλωθεί ως λαός  ώστε πλέον να μην βλέπουμε ούτε τα πιο χοντροκομένα σημεία των καιρών.
Μην βιαστείτε να δεχτείτε...
τον συνηθισμένο λογισμό ότι όλα αυτά είναι αποκυήματα ευφάνταστων φανατικών οι οποίοι  βλέπουν παντού είτε "σημεία των καιρών" είτε αντίχριστες ενέργειες.
Θεωρείστε ότι έχουμε άδικο και ο λογισμός σας δίκιο, διαβάστε όμως το άρθρο και αφήστε την κριτική σας σκέψη να λειτουργήσει .Σκεφτείτε τί συνέβη και  ξαφνικά τους τελευταίους μήνες γέμισαν τα φαρμακεία με τέτοιου είδους βραχιολάκια, τα οποία επαναλαμβάνουμε βασίζονται στις  ...δυνάμεις ενός αλγορίθμου.
Δείτε πως μεταμφιέζουν τον αποκρυφισμό σκεπάζοντάς τον με ψευτοεπιστημονικές λινάτσες και αναρωτηθείτε γιατί αυτή η ξαφνική μανία να δεχτούμε ως "θεραπευτικό αξεσουάρ" ένα "μαγικό βραχιολάκι".
Μήπως όλα αυτά εντάσονται σε ένα ψυχολογικό "παιχνίδι" εξοικείωσης με την Κάρτα του Πολίτη η οποία θα είναι το αναγκαίο για την επιβίωσή μας ηλεκτρονικό "βραχιόλι";
Αν σήμερα κάποιοι χριστιανοί τρέχουν στα φαρμακεία για να πάρουν το βραχιολάκι με τον θεραπευτικό αλγόριθμο ,με τι ψυχή θα αρνηθούν αύριο το σφράγισμα με το 666 το οποίο ενδεχομένως κάποιοι επιστήμονες θα βεβαιώσουν ότι έχει και ...ιαματικές ιδιότητες;

Η βλακεία πάντα προηγείται της αποστασίας 

Ακούμε λοιπόν κάποιον που μας λέει ότι η "θετική ενέργεια" η οποία βγαίνει απο το βραχιόλι εξαφανίζει την "αρνητική ενέργεια" η οποία  προκαλεί ασθένειες , κακοτυχία , κατάθλιψη κλπ. και λέμε μέσα μας : "ας το πάρω, τι έχω να χάσω αφού το φοράει και ο πρωθυπουργός και το πωλούν και τα φαρμακεία τότε μάλλον είναι επιστημονικό αυτό το πράγμα".Αν δώσουμε αυτή την απάντηση στον λογισμό μας , τότε αμέσως έχουμε χάσει την κριτική σκέψη η οποία  είναι αποτέλεσμα του Θεόσδοτου δώρου της ελευθερίας και γινόμαστε αυτομάτως οι "χρήσιμοι ηλίθιοι" του συστήματος το οποίο με κανα- δυό ακόμα κινήσεις θα μας κάνει χωρίς να το καταλάβουμε δούλους του.
Αυτά όλα θα συμβούν φυσικά σε εκείνους που έπαψαν  να ζουν Χριστοκεντρικά  και έβαλαν την καρδιά τους στην κατάψυξη  θεωρώντας  κάθε ανθρώπινο συναίσθημα και ειδικά εκείνο της αγάπης ως ελαττωμα και εμπόδιο στην απόλαυση.
Ας γίνουμε  ξανά  ηγεμόνες  στο μυαλό και στην καρδιά  ώστε να αποκτήσουμε πάλι αυτήν την διάκριση  που θα μας οδηγήσει στην μετάνοια και στην χαρά της Χριστοκεντρικής ζωής .

 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ     Το νέο «ενεργειακό» βελτιωτικό που υπόσχεται θαύματα σε όποιον το φορά έχει τη δική του φιλοσοφία. «Οι δύο κατασκευαστές του Ρower Βalance, τα αδέλφια Τρόι και Τζος Ρονταρμέλ από την Καλιφόρνια, υποστηρίζουν ότι το προϊόν τους που «γεννήθηκε» το 2006 βασίζεται σε μια τεχνολογία με βάση το Μylar, ένα υλικό που χρησιμοποιεί και η ΝΑSΑ για τη δημιουργία των στολών των αστροναυτών. Το υλικό αυτό αποτελεί τη βάση ενός ολογράμματος στον πυρήνα του βραχιολιού και βρίσκεται σε αρμονία με τις αρχές της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής, εκπέμποντας ηλεκτρομαγνητικά κύματα χαμηλής συχνότητας τα οποία παρεμβαίνουν στα κύτταρα του σώματος ισορροπώντας την ενεργειακή ροή του».
Η εταιρία προσπαθώντας να προωθήσει την επιστημονικοφανή ερμηνεία λειτουργίας του προϊόντος ισχυρίζεται : «ότι τα ολογράμματα που χρησιμοποιεί περιέχουν ειδικούς αλγορίθμους. Όταν το προϊόν τοποθετηθεί κοντά στο σώμα ανθρώπων και ζώων, κυρίως σε ενεργειακά «κέντρα» κλειδιά, όπως τα ...χέρια και τα πόδια, εναρμονίζεται με τις φυσικές βιοηλεκτρικές συχνότητες του οργανισμού, ρυθμίζοντάς τες όταν έχουν απορρυθμιστεί. Ουσιαστικώς αυτές οι αναφορές βασίζονται στην ύπαρξη ενός ανθρώπινου ενεργειακού πεδίου, το οποίο είναι λιγότερο ή περισσότερο ισορροπημένο στον καθέναν μας. Για να επανέλθει λοιπόν η αρμονία, είναι υποτίθεται αρκετό να... συλληφθούν τα «καλά κύματα» που εκπέμπονται από τα αντικείμενα γύρω μας, όπως τα μέταλλα, και να συντονιστούν με εκείνα του οργανισμού μας και την ίδια στιγμή να... εξοβελιστούν τα «κακά κύματα», τα οποία εκπέμπονται κυρίως από συσκευές όπως τα κινητά τηλέφωνα».
Σε διαφήμιση διαβάζουμε:  «Τα ολογράμματα του POWER BALANCE ρυθμίζουν τον τομέα της βιοενέργειας του σώματος. Ο συγκεκριμένος τρόπος ίασης είναι γνωστός στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική ως Qi. Από την άλλη το πυριτικό υλικό wristband με το οποίο είναι κατασκευασμένο το βραχιόλι, είναι σε απόλυτη αρμονία με τις γραμμές του βελονισμού και του πιεσο-βελονισμού».
 Κατά την Κινεζική φιλοσοφία, η ενέργεια Chi (Τσι ή Κι) είναι η βασική κοσμική αρχή η οποία είναι η αιτία κάθε δημιουργικής και καταστροφικής καταστάσεως.  
Στην Κίνα πίστευαν ότι «δρούσαν» αόρατες δυνάμεις τις οποίες προσωποποίησαν με τα «δαιμόνια». Από αυτά, άλλα ήσαν αγαθοεργά, τα οποία η παράδοση αναφέρει με το όνομα Σεν, άλλα δε κακοποιά, τα οποία αποκαλούσαν Κουέι. Η αρρώστια λοιπόν ήταν έργο των Κουέι. Δαιμόνων, δηλαδή εξειδικευμένων ή προορισμένων να προκαλούν αρρώστιες. 
 Η όλη προσπάθεια των ανθρώπων λοιπόν, προκειμένου να αποφύγουν την αρρώστια, εστρέφετο στο να βρουν «μέσα» με τα οποία θα μπορούσαν να καταπολεμούν τα κακά αυτά δαιμόνια, τα Κουέι. Με τον καιρό - υπάρχουν δε πολύ ενδιαφέρουσες σχετικές «ιστορίες» - προέκυψαν περιπτώσεις από τις οποίες σχημάτισαν κάποιοι την εντύπωση ότι, κάποια σημεία του οργανισμού, αποτελούν τα σημεία δράσεως των Κουέι. Ως τέτοια δε ευαίσθητα και ευπαθή σημεία καθόρισαν μέρη στα οποία μπορούσε να βυθίζεται το δάκτυλο. Τις τέτοιες περιοχές τις ονόμασαν Χσυέ - «εντυπώματα» ή «σημεία». «Αποκρύπτοντας δε λάθη, επιπλοκές, δυσάρεστα συμβάματα και αποτυχίες», διέδωσαν τη φήμη ότι, βελονίζοντας στις επίμαχες αυτές θέσεις, εξόντωναν τους δαίμονες Κουέι, που εκεί φώλιαζαν.  Οι κλασσικοί του βελονισμού, περιγράφουν μια σειρά από σημεία με το όνομα Σέν Σαν Κουέι, που σημαίνει «οι δεκατρείς δαίμονες», αναφερόμενοι στα 13 πρώτα σημεία βελονισμού. Αυτά για την …παραδοσιακή Κινεζική «ιατρική».
Η έννοια της ενέργειας όπως αυτή χρησιμοποιείται σε κάθε λογής «ενεργειακούς θεραπευτές» από ομοιοπαθητικούς μέχρι ρεφλεξολόγους και ρέικι μάστερς έχει σχέση με το υποτιθέμενο ωκεανό ενέργειας στον οποίο υπάρχουν όλα τα έμψυχα και άψυχα όντα. Όταν η ενέργεια αυτή «μπλοκάρεται» τότε έχουμε την ασθένεια. Η θεραπεία είναι το ξεμπλοκάρισμα της ενέργειας ώστε αυτή να «ρέει» ασταμάτητα στο σώμα. Αυτό το ξεμπλοκάρισμα της ροής λοιπόν είναι η θεραπεία και αυτό υπόσχονται και τα βραχιόλια ισορροπίας.
 Σύμφωνα με τα δυο αδέλφια: «Τα περικάρπια κατασκευάζονται στην Κίνα, τα ολογράμματα στη Μινεσότα και ο «εμποτισμός» τους στις ειδικές συχνότητες γίνεται σε ένα «μυστικό» δωμάτιο στα γραφεία της εταιρείας στην Καλιφόρνια, πρόσβαση στο οποίο έχουν μόνο τα δύο αδέρφια.
Ο καθηγητής Κυτταρικής Βιολογίας και Ραδιοβιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ.Λ.Μαργαρίτης μιλώντας στο «Βήμα» αναφέρει ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν τέτοια αντικείμενα προσφέρουν κάτι στον οργανισμό, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν συγκεκριμένα επιστημονικά στοιχεία. Σύμφωνα με τον καθηγητή, αν πράγματι το ενεργειακό βραχιόλι εκπέμπει ηλεκτρομαγνητικά κύματα χαμηλής συχνότητας, όπως υποστηρίζουν οι κατασκευαστές του, ίσως έχει κάποια επίδραση, αφού σε παρόμοιες συχνότητες λειτουργούν τα κύτταρα του σώματος. «Και σήμερα στην Ιατρική χρησιμοποιείται σε ορισμένες περιπτώσεις ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία χαμηλών συχνοτήτων για την επούλωση πληγών» λέει ο κ. Μαργαρίτης, αλλά προσθέτει ότι η επίδραση των κυμάτων μπορεί να είναι και αρνητική«Η παρατεταμένη έκθεση του ανθρώπου σε αυτά τα κύματα μπορεί να προκαλέσει βλάβες- δεν είναι τυχαίο ότι οικιακές συσκευές ή πυλώνες που εκπέμπουν τέτοια ακτινοβολία κατηγορούνται για καρκίνους».
 
orthodox-watch.blogspot.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου