Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Βίντεο: Ξεβρακώθηκε ο Σύριζα: Πήγαν να χαλάσουν την μαθητική παρέλαση και τους έκραξε ο κόσμος!!! (Δείτε με τι μίσος αντιμετωπίζουν τον λαό)


Πιο συγκεκριμένα ακολουθώντας το κάλεσμα του αρχηγού του κόμματος Τσίπρα για λαϊκή ειρηνική εξέγερση στις εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου μέλη του κόμματος προσπάθησαν να πραγματοποιήσουν την δική τους διαδήλωση ενώ ολοκληρωνόταν η μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη. Αποτέλεσμα αυτής της κίνησης ήταν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να συγκρουστούν από τη μία πλευρά με δυνάμεις των
 ΜΑΤ και από την άλλη επιτέθηκαν σε απλούς πολίτες που πήγαν να παρακολουθήσουν την παρέλαση και οι οποίες αντέδρασαν στην πρωτοβουλία των μελών του ΣΥΡΙΖΑ να κάνουν την δική τους παρέλαση μετά την μαθητική.
Εφαρμόζοντας την κλασική πλέον αντίληψη που επικρατεί στον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο ότι όποιος αγαπά την πατρίδα του, τον ελληνισμό τα ιδανικά του και την σημαία μας είναι φασίστας τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλούσαν τον κόσμο που πήγε στην παρέλαση "φασίστες" προκαλώντας όπως ήταν φυσιολογικό έντονες αντιδράσεις με τους πολίτες να φωνάζουν στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ: "Βρωμιάρηδες στην άκρη να παρελάσουν τα παιδιά μας", "Σήμερα παρελαύνουν οι μαθητές όχι εσείς". Δυστυχώς για τον ΣΥΡΙΖΑ η υποστήριξη που φαίνεται να απολαμβάνει από τον ελληνικό λαό τελευταία λόγω της οικονομικής κρίσης και λόγω της απογοήτευσης του από τα δύο κόμματα εξουσίας έχει παρεξηγηθεί.
Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν ότι το 30% του ελληνικού λαού που τους στηρίζει σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις υιοθετεί και αυτό τις ανορθόδοξες απόψεις του για την έννοια της πατρίδας της εθνικής ταυτότητας του πατριωτισμού και των εθνικών θεμάτων. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τις εκστρατείας συμπαράστασης της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ στην ΠΓΔΜ έναντι του ελληνικού «εθνικισμού» ή τους αγώνες του ΣΥΡΙΖΑ για τα δικαιώματα των παράνομων ισλαμιστών που έχουν κυριεύσει την χώρα.
Σε τελική ανάλυση μπορεί μέρος του  ελληνικού λαού να έχει εναποθέσει τις ελπίδες του στο ΣΥΡΙΖΑ σε ότι αφορά το οικονομικό μέλλον της χώρας αλλά είναι βέβαιο ότι δεν μπορεί να συμφωνήσει με την βεβήλωση της ιστορικής μνήμης από το ΣΥΡΙΖΑ για πολιτικούς σκοπιμότητες αυτών που πολέμησαν του εχθρούς του Έθνους για να μπορούμε σήμερα να ζούμε ελεύθεροι και να μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον.  
Δυστυχώς για το ΣΥΡΙΖΑ για ένα κόμμα εξουσίας το σημερινό μήνυμα από το λαό ελήφθη με ένα δυναμικό τρόπο όπως αποδεικνύουν και τα βίντεο που ακολουθούν από την ιστοσελίδα thousandnews και αυτό διότι η πολιτική δεν είναι μόνο ακτιβισμός αλλά και σύνεση και σεβασμός στις αρχές και τις αξίες του λαού.
http://www.youtube.com/watch?v=SDe3T-3eFXs&feature=player_embedded


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου