Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ: "ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΜΕ..."


Από κάτοικο του πολύπαθου κέντρου(μήπως θέλετε να σας πούμε και το όνομά του για να τον βρούμε κι αυτόν μαχαιρωμένο;) , λάβαμε την ακόλουθη επιστολή την οποία δημοσιεύουμε αυτούσια με αφορμή τις ταραχές στο κέντρο της Αθήνας.

"ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΠΡΟΧΤΕΣ Ο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ (ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ) ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ.ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΝΥΧΤΩΣΕΙ?


ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΟ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 100 ΜΕΤΡΩΝ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ?


ΤΟ ΟΤΙ ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Η ΤΗΣ ΑΓΙΟΥ ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ,Η ΨΕΜΜΑΤΑ?


Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΔΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠ ΟΤΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.


ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΛΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΝΑ ΨΩΝΙΣΟΥΝ.


ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΕ ΚΑΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΙΟ ΗΣΥΧΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.


ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.


ΕΛΛΗΝΕΣ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΑ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ".


Κάτοικος κέντρου-Αναγνώστηςmakeleio.gr

ΠΗΓΗ:http://ellinonpaligenesia.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου