Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Να γιατί ο κόσμος δεν πιστεύει στις..απεργίες τους!



Εξαγγέλθηκε από την ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ απεργία για αυτό το τριήμερο.
Συγγνώμη που το λέω αλλά η διοίκηση μας έχει για πολύ...

μ@@@κες ή η διοίκηση αποτελείται από μ@@@κες. Με τέτοιες απεργίες τύπου “σκύλος που γαβγίζει δεν δαγκώνει” δεν καταφέρνουμε τίποτα.

Ο ένας θα απεργήσει την Δευτέρα, ο άλλος την Τρίτη και κάνας ξεχασμένος την Τετάρτη. Και; "Χέστηκε η φοράδα". Απεργία σημαίνει όλοι μαζί. Να μην δουλέψει για μία εβδομάδα και παραπάνω τίποτα. Φορτηγατζήδες, ΚΤΕΛ, ΤΑΞΙ = Δεν μετακινείται κανένας, ΔΕΗ = να κόψει το ρεύμα σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες, υπουργεία, Βουλή, (μην υποφέρει πάλι ο κόσμος και τα βάζει με την ΔΕΗ), Εφορίες, τελωνεία, τράπεζες, σχολεία, = να κλείσουν τα πάντα, κλπ. Το μόνο που θα δουλεύει είναι τα νοσοκομεία και η αστυνομία. Θα υποφέρουμε μία εβδομάδα αλλά μόνο έτσι θα καταφέρουμε οτιδήποτε. Να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι τέρμα τα αστεία.

Είμαστε μ@@@ες που ανεχτήκαμε ότι μας έκαναν αλλά έως ένα σημείο.

 Όσο δεν μιλάμε αυτοί συνεχίζουν..
Βλέπετε, ότι μέτρα περνάνε, τα περνάνε όπως θέλουν, εξαιρούν τους εαυτούς τους και τους κολλητούς τους εκεί που τους βολεύει. Δεν θέλω να γράψω κι άλλα γιατί θα γίνω βαρετός. 

Εγώ δεν θα κάνω απεργία γιατί το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να χάσουμε έναν – δύο μισθούς και στο τέλος θα περάσουν και τα μέτρα. Προτιμώ να χάσω ένα μηνιάτικο σε απεργία και στο τέλος να βγω κερδισμένος ή τουλάχιστον να δώσω το μηνιάτικό μου αλλά να πάει εκεί που πρέπει για να ξελασπώσουμε.


Το ξαναλέω, ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, και ας μην τους βολεύει τους πουλημένους των συνδικάτων γιατί αν προσέξετε, οι περισσότεροι συνδικαλιστές είναι δημοτικοί σύμβουλοι, νομαρχιακοί σύμβουλοι ή οπουδήποτε αλλού χωμένοι σε κάποιον δημόσιο φορέα ή ΜΚΟ και ανήκουν φυσικά σε κάποια παράταξη.

Και περιμένω από το ρεμάλι τον π.χ. ΝΔ ή ΠΑΣΟΚτζη συνδικαλιστή να παλέψει για τα δικαιώματά μου.

Αυτός έχει βλέψεις για Βουλή, για εμένα θα αγωνιστεί; Δεν το πιστεύω.

Τον κ@@ο του θα κοιτάξει και από εκεί και πέρα όλοι οι άλλοι ας πάνε να πνιγούν (μην το πω ποιο λαϊκά).


Αναγνώστης από το tro-ma-ktiko.blogspot.gr


Σχόλιο Πελασγού : Το θέμα της απεργίας είναι πολύ σημαντικό και έχει πολλές ..απόψεις..Η αλήθεια είναι πως οι απεργίες διαχρονικά χρησιμοποιήθηκαν από το κατεστημένο ως μοχλός πίεσης για πολιτικά και κοινωνικά συμφέροντα..Η εποχή όπου οι απεργίες γίνονταν για τα δικαιώματα των εργατών μάλλον τελείωσε πριν 80 και πλέον χρόνια...Δεν είναι τυχαίο πως οι απεργίες χρησιμοποιήθηκαν από τους "σοσιαλιστές" τις προηγούμενες δεκαετίες ρημάζοντας και καταστρέφοντας την εθνική μας παραγωγή...Για να επιτύχει μία απεργία πρέπει να έχει ομαδικό συλλογικό χαρακτήρα, στόχο εθνικό και όχι μικροπολιτικό ή δημοσιοϋπαλληλικό και να έχει..θυσίες...Οι απεργίες γιαλαντζί 1 2 3 ημερών είναι για τα μάτια του κόσμου μάλλον (μακάρι να κάνουμε λάθος) και δεν εκπροσωπούν συνήθως το σύνολο της κοινωνίας...Οι απεργίες να γίνουν μοχλός του Έθνους και όχι των κοινωνικών ομάδων και των μικροσυμφερόντων..Μόνο τότε θα έχουν περιθώρια επιτυχίας...


(Φυσικά δεν αναιρούμε την προσπάθεια του κόσμου να εκφρασθεί και να αντιδράσει μέσω των απεργιών ούτε το κατακρίνουμε, ας δούμε όμως ποιοί τις..διοργανώνουν και πόσο απέχουν αυτοί από τον απλό τον κόσμο)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου