Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

ΤΟΝ ΣΟΥΛΕΗΜΑΝ ΘΕΣ;; ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΟΨΙΑ… Με την έγκριση του θειου του, σκότωσε την κουνιάδα του και βίασε το πτώμα της



Άρχισε στο 3ο Κακουργιοδικείο Σμύρνης η δίκη του Οσμάν Τσετίν ο οποίος στα Βουρλά της Σμύρνης έβαλε τον ανιψιό του και τον φίλο του να σκοτώσουν με τηλεφωνικό καλώδιο την γυναίκα του την Χατιτζέ Τσετίν, όταν υποψιάστηκε πως το 1 έτους παιδί δεν ήταν δικό του. Αντιμετωπίζει ποινή ισοβίων συν 25,5 έτη κάθειρξης.
Αναφέρεται πως ο Οσμάν Τσετίν μετά την δολοφονία της συζύγου του παρέβλεψε και τον βιασμό του πτώματος από τον ανιψιό του τον Β.Ο. Οι Β.Ο. και ο Β.Α. λόγω του ότι είναι ανήλικοι θα δικαστούνε για τα ίδια αδικήματα σε δικαστήριο ανηλίκων.
Το περιστατικό συνέβη στις 28 Αυγούστου.
Ο Οσμάν Τσετίν που δούλευε σαν μάγειρας σε εστιατόριο στον Τσεσμέ, άρχισε να μαλώνει με την 20χρονη σύζυγο του Χατιτζέ Τσετίν, ισχυριζόμενος πως το 1 έτους παιδί του δεν ήταν δικό του. Η Χατιζέ Τσετίν που παλιότερα δούλευε σε περίπτερο, του είπε πως αυτό δεν είναι αληθές. Ο Οσμάν Τσετίν δεν την πίστεψε και θεωρώντας πως τον απάτησε, κάλεσε κοντά του τον ανιψιό του Β.Ο. και τον φίλο του και με την πρόφαση πως θα έκαναν βόλτα, τους έβαλε να την σκοτώσουν κοντά στα Βουρλά. Μετά ην δολοφονία ο Β.Ο. λόγω τύψεων που ένοιωθε πήγε στο Α.Τ. Εσκιιζμίρ και είπε στην αστυνομία πως ¨Τρεις μέρες δεν μπορώ να κοιμηθώ, βλέπω εφιάλτες, έπνιξα την κουνιάδα μου. Ο θείος μου και ένας φίλος μου με βοήθησαν¨.
……………
 Εφ. Μιλλιέτ 21/11/2012
 ΠΗΓΗ:http://tourkikanea.gr/
http://eoellas.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου