Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Τέρενς Κουίκ: Το πολυνομοσχέδιο πότε θα δοθεί στους βουλευτές;


Το κακούργημα έχει όνομα δράστη. Χρειάζεται να το γράψω;
Σε 48 ώρες η Βουλή θα κληθεί να αποφασίσει για το νέο μνημόνιο - μπαλτά και ακόμα δεν έχει δοθεί στους βουλευτές το πολυνομοσχέδιο που κυκλοφορεί ότι θα είναι μεταξύ 500 και 1.500 σελίδων!Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση.

«Γράφω αυτές τις λέξεις ώρα 20:00 της Δευτέρας 5 Νοεμβρίου 2012. Σε περίπου 48 ώρες η Βουλή θα κληθεί να αποφασίσει για νέο Μνημόνιο - μπαλτά της Ελλάδας και του Έλληνα.

Το πολυνομοσχέδιο των 500 (ή των 1.500 σελίδων, όπως κυκλοφορεί) που περιέχει όλες τις εξοντωτικές διατάξεις, δεν έχει δοθεί ακόμα στους Βουλευτές.

Αύριο συνεδριάζει η αρμόδια Επιτροπή και μεθαύριο έχουμε ονομαστική ψηφοφορία με μόλις 10 ώρες συνεδρίαση στην Ολομέλεια.

Το κακούργημα σε βάρος της νοημοσύνης μας, έχει όνομα δράστη ή δραστών. Και τα κόμματά τους το ίδιο. Χρειάζεται να τα γράψω; Οι Βουλευτές της συγκυβέρνησης,καμαρώνουν για όλα αυτά;

Υ.Γ.: Ο σχολιασμός μου για την όποια τελική ψήφο τους, την Τετάρτη το βράδυ. Απόψε θέτω μόνο το ζήτημα της παράδοσης του πολυνομοσχεδίου».

Πηγή: http://logioshermes.blogspot.com/2012/11/blog-post_3156.html#ixzz2BSuz11V1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου