Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012

Στη Λωρίδα της Γάζας ο ρωσικός στόλος


 
Ο ρωσικός στόλος βρίσκεται ήδη στη Λωρίδα της Γάζας, σε πλήρη ετοιμότητα.
Στη Μεσόγειο και σε μικρή απόσταση από τα παράλια της Λωρίδας της Γάζας πλέει εδώ και λίγες ώρες μοίρα πολεμικών πλοίων του στόλου της Μαύρης Θάλασσας.
Σύμφωνα με υψηλόβαθμη πηγή του ρωσικού Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, η μοίρα των πολεμικών πλοίων του στόλου της Μαύρης Θάλασσας, η οποία εδώ και λίγες ώρες πλέει σε μικρή απόσταση από τα παράλια της Λωρίδας της Γάζας, βρίσκεται σε συνθήκες αυξημένης ετοιμότητας και περιμένει ανά πάσα στιγμή εντολή για να προχωρήσει στην ασφαλή απομάκρυνση των Ρώσων πολιτών οι οποίοι ζουν στην εύφλεκτη περιοχή.

Εδώ αρχίζουν οι εύλογες απορίες. Πόσους ρώσους πολίτες μπορείται να φανταστείται να ζουν στην Γάζα; Και τι κάνουν ακριβώς εκεί;
Πιο πιθανό μοιάζει η Γάζα να αποτελεί μια δικαιολογία, για την παρουσία τους εκεί, όπως και οι Δυτικοί προσποιούνται ότι βρίσκονται εκεί για να κάνουν ...ασκήσεις.
Έτσι είναι ο φόβος φυλάει τα έρμα, και όσοι σκέφτονται ότι οι ρωσικές δυνάμεις είναι λιγότερες από τις ΝΑΤΟικές, οι 16 πυρηνικές κεφαλές του Μοσκβα, τους κάνουν να το ξανασκεφτούν.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
http://eoellas.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου