Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

«Σούπερ-συνεδρίαση» στο κέντρο της Ρώμης της «Λέσχης Μπίλντερμπεργκ»

Ένα σαρανταοκτάωρο συναντήσεων και συζητήσεων θα έχουν σημαίνοντες Ιταλοί πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες, μέλη της «ομάδας Μπίλντερμπεργκ», αναφέρει σήμερα ο Τύπος στη χώρα. Η ομάδα, η οποία δημιουργήθηκε το 1954, συνέρχεται συνήθως μια φορά το χρόνο, για την ανάλυση της διεθνούς οικονομικής συγκυρίας. Σήμερα, αποκαλύπτει η εφημερίδα Ιλ Μεσατζέρο, διεξάγεται μια «σούπερ-συνεδρίαση» στο πολυτελές ξενοδοχείο «De Russie», στο κέντρο της Ρώμης. Στόχος της συνάντησης είναι να γίνει μια βαθιά ανάλυση της διεθνούς και ευρωπαϊκής οικονομικής κατάστασης και να εξεταστούν πιθανές λύσεις.

 Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, στη συνάντηση αυτή, η οποία θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, συμμετέχουν γνωστά ονόματα του ιταλικού επιχειρηματικού χώρου, ανώτατα στελέχη τραπεζών και ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ρομάνο Πρόντι. Συνολικά, πρόκειται για περίπου 70 πρόσωπα. Στο χθεσινό δείπνο -προσθέτει η Ιλ Μεσατζέρο- συμμετείχε ο διοικητής της Τράπεζας της Ιταλίας Ινιάτσιο Βίσκο, αλλά και σχεδόν οι μισοί υπουργοί της κυβέρνησης Μόντι. Κύριο θέμα της σημερινής συνάντησης, είναι «η εμβάθυνση των θεματικών που σχετίζονται με την ανάπτυξη και με την δύσκολη τρέχουσα οικονομική κατάσταση». «Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε, δεν είμαστε μέλη της παλιάς ιταλικής μασονίας. Πρόκειται απλώς για μια συνεδρίαση στην οποία κάποια πρόσωπα που έχουν επιρροή στον χώρο της οικονομίας ανταλλάσσουν απόψεις και αναπτύσσουν διάλογο μέσα σε κλίμα απόλυτης ελευθερίας.
Για αυτό το λόγο οι συναντήσεις γίνονται κεκλεισμένων των θυρών», είπε στην εφημερίδα Ιλ Μεσατζέρο ένα μέλος της ομάδας.                                                                    stoxos.gr

Και ο Στουρνάρας μέλος της Λέσχης..


Έχει συμμετάσχει το 2009 και το 2010 στις "συνεδριάσεις" της σκιώδους παγκόσμιας κυβέρνησης! Πολύ...βαρύ το βιογραφικό του Γιάννη Στουρνάρα, μας λένε στα "έγκυρα" ΜΜΕ από την στιγμή που ανακοινώθηκε η υπουργοποίησή του από τον Αντώνη Σαμαρά! Όντως, είναι...βαρύ κι ασήκωτο! Γιατί; Διότι, όπως "ξεχνάνε" (;) να μας πουν οι διάφοροι "ενημερωτάδες", ο συγκεκριμένος είναι ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ!!! Μάλιστα, έχει συμμετάσχει δύο φορές στις συνεδριάσεις της εν λόγω "υπερστοάς", το 2009 στην Αθήνα και το 2010 στην Ισπανία, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία συμμετεχόντων! Να τον χαίρονται λοιπόν στη συγκυβέρνηση τον νέο Υπουργό ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ! Υ.Γ. Ευκαιρία να μοιραστεί τις...εμπειρίες του από το "κλαμπ" και με άλλους συμμετέχοντες σ' αυτό, όπως τη Ντόρα, τον Σαμαρά, τον Αβραμόπουλο κλπ. 



ΠΗΓΗ:http://www.eglimatikotita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου