Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ! ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΤΗΝ «ΕΙΔΗΣΗ» ΓΙΑ ΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΑ ΙΕΡΩΜΕΝΟ» ΠΟΥ...ΜΥΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΤΟΑ!


ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ!
Μετά τον σάλο που ξέσπασε από την ανάδειξη του θέματος από το ΕΛΛΑΣ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, πολλά μέλη της Ορθόδοξης Εκκλησίας επισήμαναν πως η συγεκριμένη "είδηση" περί "μύησης Έλληνα Ιερωμένου σε στοά" ήταν ψευδής και συκοφαντική, προκειμένου να πληγεί η Ορθοδοξία: Μάλιστα, ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ προχώρησε ακόμα παραπέρα, απειλώντας τους Τέκτονες ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ, σε μια μνημειώδη Εγκύκλιό του όπου αναφέρεται με συντριπτικά επιχειρήματα εναντίον ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ (διαβάστε την ολόκληρη εδώ, είναι λίγο μεγάλη αλλά αξίζει τον κόπο)!

Αποτέλεσμα, οι ΔΕΙΛΟΙ Μασώνοι να διαγράψουν την σχετική "είδηση" και να δικαιολογηθούν λέγοντας πως  "Η συγκεκριμένη είδηση (Eγκατάσταση νέων αρχών του Υπερτάτου Περιστυλίου των "Τεσσάρων Εστεμμένων" υπ' αρ. 5) δημοσιεύτηκε μετά από πληροφορίες που περιήλθαν εις γνώσιν μας, δεν δυνάμεθα δε επ’ ουδενί τρόπω να γνωρίζουμε την απόλυτη ακρίβεια των όσων αναφέρονται ή την ταυτότητα του προσώπου στο οποίο γίνεται αναφορά, προς τούτω δε –λόγω της μεγάλης έκτασης των αναδημοσιεύσεων που στερούνται λογική βάση και βρίθουν υποθέσεις- την αποσύρουμε από τον ιστότοπό μας"!

ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΤΕ ΤΗΝ "ΕΙΔΗΣΗ";;;

Πρόκειται για ένα απίστευτο ξεβράκωμα και ξεσκέπασμα των τακτικών που χρησιμοποιούν οι Τέκτονες!

Αποδεικνύονται εκτός από ΨΕΥΤΕΣ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ, ότι είναι και ΔΕΙΛΟΙ που δεν τολμάνε να υποστηρίξουν την ορθότητα των γραφομένων τους, αλλά τα αποσύρουν!!!

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ!

Υ.Γ. Κάποιο συγκεκριμένο κόμμα, φαίνεται να ενοχλείται (!!!) από αυτή την εξέλιξη! Το γιατί, μπορεί να το καταλάβει ο καθένας...! 
 ΠΗΓΗ:http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/

http://eoellas.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου