Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Πράκτορας της ΜΙΤ έστησε το επεισόδιο στη Ρόδο…


Μάθανε ότι… είμαστε αναστατωμένοι, πλακώσανε και οι… πράκτορες της ΜΙΤ με τη γνωστή και τεκμηριωμένη εδώ και πολλές δεκαετίες εξειδίκευσή τους στην αποσταθεροποίηση των κρατών – στόχων, με την Ελλάδα να φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της σχετικής λίστας. Οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, επαληθεύουν απόλυτα την εκτίμηση ότι η Άγκυρα επιθυμεί να στήσει σκηνικό Θράκης και στη Ρόδο. Αργότερα θα ακολουθήσει και η Κως…

Είναι προφανές ότι το τουρκικό κράτος εφαρμόζει με μαεστρία τα «μηδενικά προβλήματα» του Νταβούτογλου, όχι όμως με τον τρόπο που έχουμε καταλάβει κι εμείς και διάφοροι στη Δύση: Η Ελλάδα αποτελεί πρόβλημα για την Τουρκία, εξ ου και όλα όσα διεκδικεί από τη χώρα μας η Άγκυρα, οπότε για να… μηδενίσει το πρόβλημα εργάζεται συστηματικά για να μας αποσταθεροποιήσει, με τη δουλειά της να γίνεται ευκολότεροι από πλήθος χαχόλων κάθε απόχρωσης στο πολιτικό σύστημα που αρέσκεται στο παραμύθιασμα της ειρηνικής συμβίωσης και ενός Αιγαίου που θα ανήκει… στα ψάρια του. Ωστόσο, «it takes two to tango…», κάτι που αδυνατούν ή δεν θέλουν για τους δικούς τους λόγους να καταλάβουν στην Ελλάδα.



Την αποκάλυψη κάνει το συνήθως καλά ενημερωμένο στα θέματα αυτά μπλογκ «http://kostasxan.blogspot.gr». Ας δούμε τι αναφέρει:

Άνθρωπος της ΜΙΤ ο Τούρκος υπήκοος

Και όμως, παρά την «διαφωνία» που φάνηκε πως δημιουργήθηκε για τη θέση του ιμάμη στο συγκεκριμένο τζαμί, στην πραγματικότητα πρόκειται για ευθύ τραμπουκισμό και επιχείρηση επιβολής ανθρώπου της ΜΙΤ στη θέση του ιμάμη στη Ρόδο, αφού η Ρόδος έχει μετατραπεί σε «στόχο» της Άγκυρας και φυσικά των μυστικών υπηρεσιών της γείτονος.

Έτσι, είναι προφανές πως επιχειρείται η με κάθε τρόπο τοποθέτηση τουρκοφρόνων, ώστε να λειτουργήσει ταχύτερα ο μηχανισμός δημιουργίας προβλημάτων για την Ελλάδα, η οποία πολύ σύντομα θα αντιμετωπίσει περιπτώσεις (παρόμοιες με αυτές που εξελίσσονται στην Θράκη) περί «καταπάτησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων», «καταπίεσης μειονοτήτων» κ.α.

Οι πολύ καλές σχέσεις και οι «άκρες» του Τούρκου υπηκόου, Sunusi Misiroglu, οδήγησαν στην απελευθέρωση και άμεση απομάκρυνσή του, μετά από εντολή του Ερντογάν προς το τουρκικό προξενείο της Ρόδου, το οποίο και τελικά μεσολάβησε στην όλη διαδικασία. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Τούρκος υπήκοος που χαστούκισε τον ιμάμη της Ρόδου (ο οποίος τοποθετήθηκε από το Ελληνικό κράτος) είναι ο Sunusi Misiroglu, ιδρυτής του Επιμελητηρίου Κωνσταντινούπολης.

Οι πολύ καλές δικές μας πληροφορίες, αναφέρουν πως ο Misiroglu ανήκει στο στενό περιβάλλον του Τούρκου πρωθυπουργού, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και έχει πολύ καλές «άκρες» στην Τουρκία, τόσο στον χώρο των πολιτικών όσο και στον χώρο των μυστικών υπηρεσιών.

Οι πάρα πολύ καλές του σχέσεις με ανθρώπους της ΜΙΤ και η γενικότερη άνεση των κινήσεών του εντός της Τουρκίας τον φωτογραφίζουν ως «υπό κάλυψη» πράκτορα των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, αν και από την προκλητική του εμφάνιση στην Ρόδο (μάλλον υπέθεσε πως λόγω της βίαιης παρέμβασής του θα τρομοκρατούσε αρκετά τον ιμάμη ώστε να μην υποβληθεί μήνυση εναντίον του) προφανώς «κάηκε» αφού όχι μόνο κηρύχθηκε ως ανεπιθύμητος στην Ελλάδα, αλλά «φωτογραφήθηκε» από τις αρμόδιες υπηρεσίες ασφάλειας της Ελλάδας.

Το καλύτερο όμως το μπλογκ μας το επιφυλάσσει για το τέλος με τη μορφή υστερόγραφου: Αναφέρει χαρακτηριστικά, «…να σημειωθεί επίσης πως έχει παρατηρηθεί ‘τουριστική δραστηριότητα’ του πράκτορα της ΜΙΤ Sunusi Misiroglu και στην Συρία…» Τα συμπεράσματα δικά σας…


defence-point

ΠΗΓΗ:http://greeknation.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου