Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΉ κάψουλα “εμφυτευμένου χαράγματος” ! Μετά τά ζώα, τώρα και στον άνθρωπο…
Ή MOTOROLA είναι η επιχείρηση που παράγει το μικροτσίπ για την “ΈΞΥΠΝΗ ΚΑΡΤΑ” – MONDEX. Ανέπτυξαν διάφορα μοσχεύματα για τους ανθρώπους χρησιμοποιώντας το «βιο-τσιπ.»
Το «βιο-τσιπ» έχει 7 mm μήκος και 075mm πλάτος, και είναι τόσο μεγάλο όσο ένας κόκκος ρυζιού. Περιέχει έναν αναμεταδότη και μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου. Η μπαταρία επαναφορτίζεται μέσα από ένα κύκλωμα θερμοηλεκτρικών ζευγών που παράγει ένα ηλεκτρικό ρεύμα από τη διακύμανση της θερμοκρασίας του σώματος…
Ξόδεψαν περισσότερα από 1,5 εκατομμύριο δολάρια στην έρευνα, για να ανακαλύψουν ακριβώς την καλύτερη θέση για να παρεμβάλουν το «βίο-τσιπ» στο ανθρώπινο σώμα.
Βρήκαν μόνο δύο ικανοποιητικές και αποδοτικές θέσεις.
Το κεφάλι, κάτω από το κρανίο, και την πίσω πλευρά του χεριού. Και συγκεκριμένα, το δεξί χέρι (όπως προφητεύει και ή Αποκάλυψη, εδώ και 2.000 χρόνια ! )…
Υποχρεώνει ώστε όλοι, μικροί και μεγάλοι, πλούσιοι και φτωχοί, ελεύθεροι και σκλάβοι, να λάβουν ένα χάραγμα στο δεξί χέρι τους ή στα μέτωπά τους, και κανείς να μή μπορεί να αγοράσει ή να πωλήσει εκτός από εκείνον που θα έχει το χάραγμα ή το όνομα του θηρίου, ή τον αριθμό τού ονόματός του…Αριθμός γάρ ανθρώπου εστί, και ό αριθμός αυτού χξστ ( 666 )
Αποκάλυψη κεφ.ΙΓ΄16-18
Ένα δισεκατομμύριο «βιο-τσιπ» παράγονται από την MONDEX ετησίως. Είναι στην παραγωγή για τουλάχιστον ένα έτος. Ανακάλυψαν, ότι εάν το τσιπ θα ήταν σε μια κάρτα, θα είχαν να αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα. Η κάρτα θα μπορούσε να κλαπεί, να πλαστογραφηθεί, ενώ το χέρι και το κεφάλι ποτέ !
Υπάρχει μόνο μια λύση σ΄ αυτό το πρόβλημα, που υποστηρίζεται από την MOTOROLA… εμφυτεύοντας το «βιο-τσιπ» στο δεξί χέρι ή το κεφάλι, όπου δεν μπορεί να αφαιρεθεί ποτέ.
Εάν προσπαθήσει κάποιος, με χειρουργική επέμβαση να τό αφαιρέσει, τότε ή κάψουλα θα εκραγεί και το άτομο θα μολυνθεί βαριά από το λίθιο και τη χημική ουσία microbacteria, ενώ το σύστημα θα ανιχνεύσει την αφαίρεση και θα σηματοδοτήσει αμέσως προς την Αστυνομία!
Λογότυπο MONDEX σημαίνει: «τα χρήματα στήν διάθεσή σας» ( MON = MONetary και DEX = DEXter = δεξιά πλευρά )
Τώρα πού έχετε ενημερωθεί αλλά ωστόσο ακόμη αμφιβάλλετε, πηγαίνετε στο www.google.com
Κάντε Αναζήτηση στην λέξη: “VERICHIP” και διαβάστε μερικές από τις συνδέσεις…
Κάνετε το ίδιο πράγμα με την λέξη “MONDEX
SMARTCARD.” ( έξυπνες κάρτες ). Δεν μπορείτε πλέον να ισχυρίζεστε άγνοια. Είστε τώρα γνώστες και υπεύθυνοι…
Μην πάτε μακριά. Είδη πριν λίγες μέρες έγινε εξαγγελία από την κυβέρνηση ότι συναλλαγές άνω τον 3.000 ευρώ δεν θα γίνονται με μετρητά. Μόνο μέσω τράπεζας η με επιταγή.
Σιγά σιγά πάνε να καταργήσουν όλες τις συναλλαγές. Πόσο χρόνο θα πάρει αυτό μέχρι να καταργήσουν τα χρήματα; Σύντομα θα είναι Έλληνες και αυτό που με θλίβει περισσότερο είναι ότι αυτοί που θέλουν να κυβερνήσουν το κόσμο ξεκίνησαν με την νέα χρονιά το επόμενο στάδιο του σχεδίου τους
Να εξαλείψουν όλα τα ΄΄χουντικά΄΄ καθεστώτα. Ξεκινώντας από την Τυνησία, πριν από λίγες μέρες η πτώση του Μουμπάρακ στην Αίγυπτο και τώρα στη Λιβύη με τον Καντάφι.
Δεν μπορούν να περάσουν τα σχέδια τους σε χάρες όπως αυτές και με αυτούς τους αρχηγούς. Οπότε ένας ένας έχει σειρά.… θα δούμε και άλλους να έχουν την ίδια μοίρα !


http://www.votegreece.gr/archives/8655

Πηγή: http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.com/2012/11/blog-post_3513.html#ixzz2C3255sJW

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου