Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Britainistan: Βρετανική εταιρία ρούχων απαγορεύει στους υπαλλήλους της να τρώνε χοιρινό!

Ισλαμικό Χαλιφάτο της Βρετανίας : Η εταιρία ρούχων ‘BOO HOO’ αποφάσισε να υποχρεώσει τους υπαλλήλους της να υποταχθούν στον ισλαμικό νόμο, κάτι που είναι σαφώς εναντίον της κουλτούρας και το νομικού συστήματος της Βρετανίας.









Η απόφαση της ‘Boo Hoo’ να επιβάλει το νόμο της Σαρία σε όλους τους εργαζόμενους της είναι προφανής από το παραπάνω υπόμνημα, το οποίο απαγορεύει σε όλους τους εργαζόμενους & το προσωπικό να τρώνε χοιρινό στις εγκαταστάσεις της εταιρίας. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: Εάν εργάζεστε για την ‘Boo Hoo’, θα αναγκαστείτε να υπακούσετε τους νόμους του Ισλάμ, εάν θέλετε να κρατήσετε τη δουλειά σας. Η εταιρεία αυτή κάνει απροκάλυπτα διάκριση στην πλειοψηφία των εργαζομένων που είναι μη μουσουλμάνοι με το να απαγορεύει εντελώς το χοιρινό κρέας και τα προϊόντα με βάση το χοιρινό, μόνο και μόνο για να μην «προσβληθούν» οι μουσουλμάνοι.


ΚΟ: Φανταστείτε μόνο εάν μία εταιρία τολμούσε να απαιτήσει από τους εργαζόμενους της την αυστηρή τήρηση κάποιου χριστιανικού εθίμου ή έστω να απαιτούσε συγκεκριμένες ημέρες την τήρηση κάποιου διατροφικού περιορισμού (π.χ. υποχρεωτική κατανάλωση νηστίσιμων την Μ. Εβδομάδα). Όλη η φιλο-πολυπολιτισμική «προοδευτική» λαίλαπα θα είχε ξεσηκωθεί και θα ούρλιαζε για «επιστροφή στον Μεσαίωνα» και «καταπάτηση των θρησκευτικών ελευθεριών». Τώρα; Ακούγεται εκκωφαντικά"the Sound of Silence", καθώς η Ευρώπη παραδίδεται στην ισλαμοποίηση...

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου