Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012

"ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ" ΤΟ ΝΕΟ CD ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟΝΙ ΤΩΝ ILLUMINATI "PITBULL" ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣΠηγή atheatignosi: Το πιόνι των illuminati Pitbull επιστρέφει με το επερχόμενο άλμπουμ του Global Warming” - "υπερθέρμανση του πλανήτη", το οποίο έχει οριστεί να κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου.
Τα δέκα από τα δώδεκα κομμάτια του δίσκου θα τα ερμηνεύσει μαζί με τις μαριονέτες των illuminati όπως η Christina Aguilera , ο Chris Brown , η Jennifer Lopez , ο Usher και The Wanted.

Όσο για το όνομα, ο ραπερ εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν να επιλέξει αυτό το τίτλο για το νέο δίσκο. Όπως είπε :” Φυσικά η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι κάτι που μας επηρεάζει κάθε μέρα στη ζωή μας. Νιώθω πως η καριέρα μου είχε επηρεαστεί από την υπερθέρμανση του πλανήτη, πολλοί άνθρωποι λένε “Ουαου , δες τον . Βάζει φωτιά σε όλα. Αυτός ο τύπος είναι παντού”. Εγώ αντίθετα λέω. Όχι, ήμουν πάντα εδώ. Είναι σαν την υπερθέρμανση του πλανήτη. Υπήρχε από πάντα , αλλά τώρα οι άνθρωποι συνειδητοποιούν τι είναι.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου