Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012

Citibank: Λουκέτο σε 16 υποκαταστήματα στην Ελλάδα

9c59ac1b74d1b19e2b9206a3673e49f5_XL

Η Citibank ανακοίνωσε σήμερα το κλείσιμο 16 καταστημάτων της στην Ελλάδα, καθώς και πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου 170 περίπου στελεχών της.
«Με δεδομένο το σημερινό επιχειρηματικό και οικονομικό περιβάλλον, που απαιτεί προσαρμοστικότητα, ευελιξία και αποφασιστικούς χειρισμούς, η Citi Ελλάδας προχωρά σε εκλογίκευση του μεγέθους του δικτύου καταστημάτων της, διατηρώντας 21 καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη», αναφέρεται στην ανακοίνωση της τράπεζας.
Παράλληλα, η τράπεζα επισημαίνει ότι ενισχύει και αναπτύσσει περαιτέρω την παρουσία της στους τομείς των Επενδυτικών και Καταθετικών προϊόντων και Πιστωτικών Καρτών και επενδύει σε υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής που διασφαλίζουν για τους πελάτες της άμεση πρόσβαση σε λογαριασμούς και δυνατότητα συναλλαγών ανά πάσα στιγμή.

Η Citi Ελλάδας, αναφέρει στην ανακοίνωση, ότι «στηρίζει τους εργαζομένους, των οποίων η θέση καταργείται ως αποτέλεσμα αυτής της απόφασης, μέσω ενός συνολικού προγράμματος που δεν περιορίζεται στο χρηματικό σκέλος, αλλά περιλαμβάνει χρονική επέκταση της ιατροφαρμακευτικής κάλυψης και επιπλέον συμβουλευτικές υπηρεσίες, προκειμένου να διαχειριστούν αυτή τη σημαντική αλλαγή στη ζωή τους».
newsbomb.grhttp://eoellas.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου