Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ... ΜΕΡΚΟΖΙ

Με τίτλο «Η Μέρκελ συμφωνεί με τον Μόντι-τέλος του ζεύγους Μερκοζί» σημερινό δημοσίευμα της βελγικής εφημερίδας «Λε Σουάρ» επισημαίνει ότι η Γερμανία και η Ιταλία θα επικυρώσουν ταυτόχρονα το νέο Δημοσιονομικό Σύμφωνοκαι τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Διάσωσης. Σύμφωνα με την έγκυρη εφημερίδα «Λε Σουάρ», η εξέλιξη αυτή μπορεί να ερμηνευτεί ως σύμβολο μίας νέας συμμαχίας Βερολίνου-Ρώμης, η οποία θα θελήσει και να υποδείξει το σωστό μείγμα λιτότητας και ανάπτυξης.

Παράλληλα υπογραμμίζεται ότι «το θέμα της ανάπτυξης επέστρεψε θεαματικά στην επικαιρότητα τις τελευταίες ημέρες. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η πρωτοβουλία του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Φαν Ρόμπεϊ να συγκαλέσει άτυπη ευρωπαϊκή Σύνοδο, με θέμα την ανάκαμψη και την ανάπτυξη, η οποία σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Μαΐου ή στις αρχές Ιουνίου».

ΠΗΓΗ

Για να συνεχίσουμε σε αυτό το blog την προσπάθεια ζητούμε το ελάχιστο από εσάς. Κάθε φορά που διαβάζετε μια είδηση κάντε απλά ένα κλικ σε μια διαφήμιση. Ευχαριστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου