Παρασκευή, 4 Μαΐου 2012

ΜΙΑ ΖΩΗ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ!!!

Δυστυχώς δύο πράγματα δεν αλλάζουν : Τα «γουρούνια μούρη» και το ΠΑΣΟΚ νοοτροπία και τακτική.Επειδή τα δημοσκοπικά ευρήματα (κυλιόμενες καθημερινά δημοσκοπήσεις) δείχνουν ότι το ΠΑΣΟΚ έχει «κολλήσει» η παλιοσειρά του Κινήματος κίνησε την «παλιά καλή συνταγή».


Επιστράτευσαν τους συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ, οι οποίοι έχουν ορίσει όλους τους διευθυντές του Δημόσιου τομέα, ΔΕΚΟ, Ασφαλιστικά Ταμεία κτλ, να συσπειρώσουν τους ευνοούμενους της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.
Και τα παιδιά του συνδικαλιστικού, που υποτίθεται ότι κόπτονται για το καλό των εργαζομένων ανέλαβαν δράση. Κινητοποίησαν εκατοντάδες ευνοημένους για πολιτικό μασάζ.
Στις 30/4/12, ημέρα Δευτέρα οδήγησαν διευθυντές και στελέχη των ασφαλιστικών ταμείων (380 μόνο από το ΙΚΑ) στον υπουργό Εργασίας κ. Γ. Κουτρουμάνη. Το πολιτικό μασάζ από τον υπουργό έγινε στο ξενοδοχείο «Νοβοτέλ» σε τρείς διαδοχικές συγκεντρώσεις. Εκεί τους υπενθύμισαν τι οφείλουν στο ΠΑΣΟΚ (διευθυντικές θέσεις, επιδόματα, διορισμούς συγγενών κτλ) και τους ζήτησαν, εκτός από την ψήφο τους «να πάνε οπωσδήποτε στη συγκέντρωση του Συντάγματος, που θα μιλήσει (αύριο) ο πρόεδρος Ευ. Βενιζέλος.

Μερικοί αισθάνθηκαν τόσο υποχρεωμένοι, ώστε τόλμησαν να φωνάξουν «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό».
Στις 2/5/12 οι συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ πήραν εντολή να συγκεντρώσουν στην Ιπποκράτους ενώπιον του αρχηγού όλους τους Διευθυντές του Δημοσίου (άνδρες, γυναίκες) για πολιτικό μασάζ από τον Πρόεδρο.
Αμέσως μετά είχαν κανονίσει συγκέντρωση μόνο γυναικών, που έχουν διοριστεί από Κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ο 7ος όροφος της Ιπποκράτους, ομόρφυνε από «κυρίες του ΠΑΣΟΚ».
Και σ' αυτές έγινε «πολιτικό μασάζ» από τον κ. Βενιζέλο, ο οποίος τους υπενθύμισε «πόσο καλό έκανε στη ζωή τους το ΠΑΣΟΚ».
Άντε να δούμε τι άλλο θα κάνουν για να σηκώσουν τα πεσμένα ποσοστά τους.
Απο το καλά ενημερωμένο www.spirospero.gr

http://www.makeleio.gr

Για να συνεχίσουμε σε αυτό το blog την προσπάθεια ζητούμε το ελάχιστο από εσάς. Κάθε φορά που διαβάζετε μια είδηση κάντε απλά ένα κλικ σε μια διαφήμιση. Ευχαριστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου