Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ?


Αν δεν υπογραφεί το νέο μνημόνιο και τα νέα μέτρα λιτότητας που προβλέπονται από αυτό, δεν θα υπάρχουν λεφτά να πληρωθούν οι συντάξεις και οι μισθοί του δημοσίου τομέα…

Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει αυτά τα λόγια από τους πολιτικούς αρχηγούς των, μέχρι πρότινος, συγκυβερνούντων κομμάτων τα τελευταία 3 χρόνια;

Πόσες φορές δεν μας έχουν παρουσιάσει σαν μονόδρομο κάθε ψήφιση μνημονίου!


Προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν για να μας πείσουν πως πράττουν το σωστό! Και εν μέρει το έχουν καταφέρει. Φάνηκε στις τελευταίες εκλογές. Δέχομαι πως τα ποσοστά τόσο της ΝΔ όσο και του ΠΑΣΟΚ ήταν αρκετά πεσμένα σε σχέση με άλλες εκλογές, παρόλα αυτά, προσωπικά, τα θεωρώ αρκετά υψηλά.

Τα τελευταία σχεδόν, τρία χρόνια το ΠΑΣΟΚ με την συγκατάθεση της ΝΔ κατέστρεψαν κάθε θεσμό και αξία σε αυτήν τη χώρα! Η δικαιοσύνη καταστρατηγήθηκε, η δημοκρατία καταλύθηκε και τα δικαιώματα των πολιτών, των εργαζομένων και των συνταξιούχων που αποκτήθηκαν με χρόνιους αγώνες και θυσίες, καταργήθηκαν μέσα σε μια νύχτα.

Ρωτώ λοιπόν, όταν κάποιοι έχουν καταστρέψει τη χώρα μας, απειλούν τη βιωσιμότητά μας και έχουν δεσμεύσει το μέλλον των παιδιών μας, δεν θα έπρεπε να τους εξαφανίσουμε από την πολιτική σκηνή; Μας έδωσαν την ευκαιρία να το κάνουμε στις εκλογές, και κάποιοι τους έδωσαν ξανά θέση στη Βουλή!

Και γιατί; Επειδή πίστεψαν τα λόγια τους! Είδαν τις απειλές τους σαν αλήθεια και την τρομοκρατία τους σαν ενδιαφέρον. Τους πίστεψαν όταν έλεγαν πως η ακυβερνησία θα φέρει χάος! Έχει περάσει μιάμιση εβδομάδα χωρίς κυβέρνηση και δεν βλέπω κανένα χάος γύρω μου.

Τους ψήφισαν, γιατί ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Σαμαράς διαβεβαίωναν προεκλογικά πως αν υπάρξει ακυβερνησία δεν θα υπάρχουν λεφτά να πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις!

Αλήθεια, πόσο ακόμη θα ανέχεστε να σας κοροϊδεύουν;

Ξέρετε που πάνε τα λεφτά του μνημονίου; Στους τόκους των δανείων που έχουν συνάψει αυτοί οι προδότες, και στις τράπεζες! Αυτό σημαίνει πως οι μισθοί και οι συντάξεις καλύπτονται από τα έσοδα του κράτους! Καλά διαβάσατε! Τα έσοδα του κράτους επαρκούν και περισσεύουν να καλύψουν τους μισθούς και τις συντάξεις!

Μη σας παραμυθιάζουν λοιπόν με τα ψέματά τους.

Μη γίνεστε συνένοχοι και συμμέτοχοι στα σχέδια τους που μόνο το καλό της Ελλάδας και το δικό μας δεν θέλουν!

Αντισταθείτε! Στις επαναληπτικές εκλογές ας τους στείλουμε εκεί που τους αξίζει…

Γιάννης


ΠΗΓΗ

Για να συνεχίσουμε σε αυτό το blog την προσπάθεια ζητούμε το ελάχιστο από εσάς. Κάθε φορά που διαβάζετε μια είδηση κάντε απλά ένα κλικ σε μια διαφήμιση. Ευχαριστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου