Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ


 Την 06/09/2012 περίπου δέκα χιλιάδες (10.000) ένστολοι των Σωμάτων Ασφαλείας – Ελληνική Αστυνομία, Πυροσβεστικό και Λιμενικό Σώμα – διαδηλώσαμε ενάντια στα νέα εξοντωτικά μέτρα λιτότητας σε μία μεγαλειώδη πορεία που ξεκίνησε από το Καλλιμάρμαρο προς το Υπουργείο Οικονομικών και κατέληξε στην Ελληνική Βουλή. Εκεί οι ένστολοι προσεγγίσαμε προς το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη  και ψάλλαμε υπερήφανα τον Εθνικό Ύμνο μας!!!!
Δεν θα παραδοθούμε ποτέ χωρίς να δώσουμε την μάχη μας για την Ελευθερία, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια μας και το πιο  σπουδαίο και σημαντικό…
… Για την Ελληνική μας Κοινωνία, το Έθνος μας και το Κράτος μας, για τα οποία έχουμε δώσει όρκο ιερό στο όνομα τoυ Θεού και της Δημοκρατίας μέχρις τελευταίας ρανίδος του αίματός μας!!!!
Και για τον αόρατο εχθρό μας , που δεν έχει όνομα, δεν έχει πρόσωπο και επιθυμεί την εξαφάνισή μας, του απαντάμε ότι η χώρα μας δεν είναι για πούλημα  και ειδικά μισοτιμής….μας χρωστάτε , δεν σας χρωστάμε και απαιτούμε την παγκόσμια διαγραφή του χρέους όλων των κρατών!!!!
Το χρήμα είναι απλά ένα χαρτί….
Η ανθρωπότητα δεν είναι ένας αριθμός, μα μια ζωντανή ύπαρξη με σκοπό να βελτιώσει το ανθρώπινο είδος μέσα στο απέραντο Σύμπαν!!!!!
Αν θέλετε την Ελλάδα, ελάτε να την πάρετε…. Μολών λαβέ!!!!!
Με τιμή
Αβέλλας Ν. Μιχαήλ
Έλληνας Αστυνομικός – Αν. Δημοτικός Σύμβουλος Τεμπών – Μακρυχώρι Λάρισας

Για να συνεχίσουμε σε αυτό το blog την προσπάθεια ζητούμε το ελάχιστο από εσάς. Κάθε φορά που διαβάζετε μια είδηση κάντε απλά ένα κλικ σε μια διαφήμιση. Ευχαριστούμε. 

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου