Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2012

ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...!


Ολοκληρώνουν το ξεπούλημα της χώρας με πράξη νομοθετικού περιεχομένου!

Με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου η κυβέρνηση αποφάσισε ότι δεν θα υπάρχει ελάχιστο ποσοστό του Ελληνικού Δημοσίου σε ΔΕΚΟ!

Η απόφαση ήρθε μετά από υπογραφή του ...

υπουργικού συμβουλίου, προκειμένου να επισπευστεί η διαδικασία των αποκρατικοποιήσεων.

Η πράξη αφορά ειδικότερα τις εξής επιχειρήσεις: ΕΛΠΕ, ΔΕΗ, ΟΠΑΠ, ΟΔΙΕ ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, ΕΛΤΑ, Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς, Θεσσαλονίκης, Αλεξανδρούπολης, Βόλου, Ελευσίνας, Ηγουμενίτσας, Ηρακλείου, Καβάλας, Κέρκυρας, Λαυρίου, Πατρών και Ραφήνας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, η εποπτεία της διαδικασίας αποκρατικοποιήσεων θα διασφαλιστεί από πλευράς Δημοσίου από τη λειτουργία Ρυθμιστικών Ανεξάρτητων Αρχων, που θα εγγυώνται ταυτόχρονα το δημόσιο συμφέρον ως προς τη λειτουργία των επιχειρήσεων.

Ενέργεια, νερά, λιμάνια, λοιπόν, δεν θα έχουν πλέον κανένα κρατικό έλεγχο.
ΕΛΠΕ, ΔΕΗ, ΟΠΑΠ, ΟΔΙΕ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, ΕΛΤΑ, καθώς και τους Οργανισμούς Λιμένος Πειραιώς, Θεσσαλονίκης, Αλεξανδρούπολης, Βόλου, Ελευσίνας, Ηγουμενίτσας, Ηρακλείου, Καβάλας, Κέρκυρας, Λαυρίου, Πατρών και Ραφήνας θα αποκρατικοποιούνται έως και κατά 100%, δηλαδή το κράτος δεν θα έχει συμμετοχή ούτε 1 ευρώ!

Αυτό με πράξη νομοθετικού περιεχομένου που αποφάσισε η κυβέρνηση.
Γιατί δεν το πήγαν στη Βουλή;
Για τον πλούτο της χώρας μιλάμε!
Για την περιουσία των Ελλήνων πολιτών μιλάμε!
Γι αυτά που ανήκουν στα παιδιά μας μιλάμε!
Γι αυτά που δεν δικαιούνται να αγγίξουν μιλάμε!
Ακούει κανείς;...

Για να συνεχίσουμε σε αυτό το blog την προσπάθεια ζητούμε το ελάχιστο από εσάς. Κάθε φορά που διαβάζετε μια είδηση κάντε απλά ένα κλικ σε μια διαφήμιση. Ευχαριστούμε. 

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου