Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ > "Θά βάλουν φόρο στίς κόττες καί στά παράθυρα"


"Θά βάλουν φόρο στίς κόττες καί στά παράθυρα" είπε ο Πατροκοσμάς, όπου κόττες = εισόδημα και παράθυρα η ακίνητη περιουσία, δεν νομίζουμε να υπάρχει κάποιος που να αμφισβητεί την απόλυτη επιτυχία αυτής της προρήσης. Αυτή η προφητεία έχει ήδη επαληθευθεί όπως και δεκάδες άλλες αυτής της τεράστιας προσωπικότητας. Το ζουμί όμως βρίσκεται στις επόμενες δύο, γιατί η πρώτη έχει επαληθευθεί κατά το ήμισυ και βρίσκεται σε εξέλιξη, και η δεύτερη περιμένει τη Μοίρα για να της δώσει τη νομοτελειακή της θέση.

"Θά σάς ρίξουν παρά πολύ· θά σάς ζητήσουν νά τόν πάρουν πίσω, αλλά δέν θά μπορέσουν".Τα πακέτα από την Ε.Ε, ο δανεισμός τόσων χρόνων και οι δόσεις από την τρόικα είναι ο παράς, προσπαθούν να μας τον πάρουν πίσω πέρνοντας ότι έχουμε, με τον ορυκτό μας πλούτο, τα σπίτια μας τις γυναίκες μας και τα παιδιά μας, μένει να δούμε αν θα "μπορέσουν", ο Άγιος λέει ΟΧΙ. Πατροκοσμάς εναντίον νεοταξιτών, εμείς πιστεύουμε στην δύναμη του πρώτου, γιατί αυτός ήταν άνθρωπος του Θεού, και όχι του Μαμωνά.

"Θά σάς επιβάλουν μεγάλο καί δυσβάστακτο φόρο, αλλά δέν θά προφθάσουν".

Το 3ο Μνημόνιο έχει ήδη ψηφισθεί μένει να δούμε αν θα υλοποιηθεί, για το ότι είναι δυσβάστακτο, ας το σκεφθούμε απλά. Πόσοι Έλληνες μετά την εφαρμογή του θα έχουν ακόμα σπίτι;

Όπως και να έχει ο Θεός να βάλει το χέρι του, Έσεται Ήμαρ.


defencenet

ΠΗΓΗ:http://greeknation.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου