Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012

Καλαβρύτων Αμβρόσιος:Το Ισλαμ έρχεται,η Ελλάδα χάνεται.
Οι πρωθυπουργοί της Ελλάδος δεν έδωσαν σημασία!
Τo Ισλάμ δεν αστειεύεται!
Τις τελευταίες αυτές ημέρες έχουμε γίνει μάρτυρες του μοχθηρού προσώπου, που έχει το Ισλάμ ως θρησκεία! Στις 12 Οκτωβρίου ε.ε. στη μικρή πόλη Κανάτα, κοντά στη Δαμασκό, από Ισλαμιστές αντάρτες κατακρεουργήθηκε, τυφλώθηκε και στραγγαλίσθηκε ο Ορθόδοξος ιερεύς π. Σωτήριος. Τα περισσότερα θα διαβάσετε στο τέλος του παρόντος σημειώματός μας.
Εξ άλλου τον Σεπτέμβριο 2012, αν ενθυμείσθε, σε όλες σχεδόν τις...

 Χώρες έγιναν ή και συνεχίζονται αιματηρές διαδηλώσεις από Μουσουλμάνους, επειδή κάποια ταινία κάποιου άγνωστου μάλλον σκηνοθέτη παρουσίασε σκηνές, οι οποίες θίγουν το πρό σωπο του Μωάμεθ. Μάλιστα σε κάποια Χώρα της Ανατολής έκαψαν ζωνταντό τον εκεί Πρέσβυ της Αμερικής!

Δεν εγκρίνουμε βέβαια το περιεχόμενο της ταινίας αυτής, ούτε καί την καθ' οιονδήποτε τρόπο προσβολή των θρησκευτικών ειδώλων, συμβόλων ή και προσώπων, όποια και άν είναι αυτά, όπου και αν ανήκουν!

Παράλληλα όμως και εξ ίσου δεν μας ευρίσκουν σύμφωνο και κάποιες υπέρ των Μουσουλμάνων μεταναστών στη Χώρα μας προστατευτικές Δηλώσεις διακεκριμένων Σεβασμιωτάτων Αρχιερέων, οι οποίοι έσπευσαν να εκφράσουν τη συμπάθειά τους, όπως π.χ. φαίνται από τις παρακάτω δηλώσεις:

"Είναι θλιβερό ότι κάποιοι «χριστιανοί αγωνιστές» ταυτίστηκαν ......για να υπερασπιστούν τον Χριστό. Τον Χριστό που η Χ.Α τον διώκει, τον προσβάλλει και τον εξευτελίζει καθημερινά και το πράττει στα πρόσωπα, των προσφύγων, των μεταναστών ακόμα και των παιδιών. Ξεχάσατε αγαπητοί μου χριστιανοί το λόγο του Χριστού «εφόσον εποιήσατε, ενί τούτων των αδελφών μου των ελαχίστων, εμοί εποιήσατε;» Δεν είναι ο άνθρωπος εικόνα του Χριστού όποιος και εάν είναι; Δεν είναι ένας μετανάστης, ένας πρόσφυγας, ελάχιστος αδελφός του Χριστού; Δεν είναι ο «πλησίον» της Παραβολής του Καλού Σαμαρείτη; ...... Κανείς δεν μπορεί να παίζει «εν ου παικτοίς». Ο λόγος του Θεού έχει απόλυτο και αιώνιο κύρος. Είναι άλλο το θέμα των προσφύγων και των προβλημάτων που μια ανίκανη πολιτική ηγεσία άφησε να δημιουργηθούν και άλλο η απόλυτη αξία του ανθρώπινου προσώπου".

Τό ζήτημα τούτο, της μεγάλης δηλ. προσοχής, που πρέπει να έχουμε έναντι των Μουσουλμάνων μεταναστών, πολύ σωστά κατά τήν γνώμην μας, έθιξε ο κ. Γ. Ζερβός στην εφημερίδα Ορθόδοξος Τύπος (φ. 2ας Νοεμβρίου 2012), ο οποίος μεταξύ άλλων έγραψε και τά εξής:

"Ομολογουμένως αι Ευαγγελικαί θέσεις των Σεβ. Μητροπολιτών είναι συγκινητικαί και Ορθοδοξότατοι. Τι γίνεται όμως με την Ελλάδα, η οποία συρρικνώνεται δημογραφικώς; Τα επίσημα στοιχεία των υπηρεσιών του Κράτους κατέδειξαν ότι οι Έλληνες είναι κατά ένα εκατομμύριον ολιγώτεροι εις συγκρισιν με την προηγουμένην απογραφήν, η οποία διεξάγεται εις τον τόπον μας ανά δέκα έτη. Η κατάστασις εκτιμάται ότι θα επιδεινωθή και οι Έλληνες θα μειωθούν ακόμη περισσότερον, διότι το πολιτικόν σύστημα και η τριτοκομματική κυβέρνησις απαξιώνει και κτυπά τον ιερόν θεσμόν του γάμου, με τας μειώσεις μισθών, τα εξευτελιστικά μεροκάματα, τα οποία αποτρέπουν τους νέους και τας νέας να νυμφευθούν, την βαρυτάτην φορολογίαν των οικογενειών, αι οποίαι έχουν τέκνα (τεκμήριον φορολογικόν είναι πλέον έκαστον τέκνον), τα "χαράτσια" επί των οικογενειακών προϋπολογισμών, τα "χαράτσια" επί της ακινήτου περιουσίας και της επερχόμενης βαρείας φορολογίας ακόμη και επί των αγροκτημάτων. Απο- καλύψεις του ημερήσιου τύπου, ο οποίος είναι φίλα προσκείμενος προς την τριτοκομματικήν κυβέρνησιν υποστηρίζει ότι πολλά νέα ζευγάρια διακόπτουν την κύησιν τέκνων διότι το οικονομικόν περιβάλλον είναι αβέβαιον."

Ας επανέλθουμε στις βιαιότητες. Ούτε πάλιν εγκρίνουμε τις βιαιότητες των όποιων θρησκευτικών οπαδών, οποιουδήποτε δόγματος ή και θρησκεύματος, παρά το γεγονός, ότι για την υπεράσπιση της Πίστεώς μας κατά το παρελθόν έχει χυθή πολύ αίμα, όπως π.χ. κατά την περίοδο του Αρειανισμού! (Αυτή η πτυχή είναι ένα σημείο, στο οποίο θα επανέλθουμε μελλοντικά) Πλήν όμως το Ισλάμ, μετά του οποίου ιδιαίτερο έρωτα παρουσιάζουν τώρα τελευταία τα ΜΜΕ με της Τουρκικής παραγωγής ταινίες ή και τις ανάλογες τηλεοπτικές σειρές, αποτελεί ένα πολύ σοβαρό κίνδυνο για την πολιτισμένη Ευρώπη, καί μάλιστα για την χριστιανική Ευρώπη, συνεπώς δε και για την φιλτάτη μας Πατρίδα, την Ελλάδα μας! Δεν προφητεύουμε! Απλά, λογικά σκεπτόμενοι, μπορούμε να προβλέψουμε ότι σε δυό ή τρείς δεκαετίες η Ελλάδα, χωρίς πόλεμο και χωρίς βιαιότητες, θα έχει μετατραπεί σε μία Μουσουλμανική Χώρα! Η αθρόα εισαγωγή "οικονομικών μεταναστών", η υπεργεννητικότης των Μουσουλμάνων καί οι μικτοί γάμοι μεταξύ Χριστιανών και Μουσουλμάνων, που θα αυξάνωνται με τον καιρό, αναπόφευκτα θα φέρουν την κατάληψη της Χώρας. Άλλωστε αυτό το είχε προβλέψει προ ετών ο Τούρκος Ηγέτης Οζάλ! "Θα κατακτήσουμε την Ευρώπη με τίς γεννήσεις των Τούρκων υπηκόων"!! είχεν είπει.

Με τα δεδομένα αυτά όσοι εκυβέρνησαν την Ελλάδα από τον Ανδρέα Παπανδρέου καί έπειτα θα έπρεπε να δικασθούν "επί εσχάτη προδοσία"! Στη Δημοκρατική Γαλλία ο Γάλλος Υπουργός των Εσωτερικών κ. Μανουέλ Βάλς, απευθυνόμενος πρός τους Μουσουλμάνους μετανάστες στη Χώρα του, είχε το θάρρος να είπει τά εξής βαρυσήμαντα λόγια: "Οι Μουσουλμάνοι δεν χρειάζεται να αποκηρύσσουν την άσκηση της θρησκευτικής τους πίστεως ή να απαρνούνται τις ρίζες τους όσο ζούν στη Γαλλία, ωστόσο, προειδοποίησε, ότι, όσοι όμως από αυτούς δεν σέβονται τους νόμους και τις αξίες της Γαλλικής Δημοκρατίας θα αποτελούν απειλή για τη δημόσια τάξη, γι αυτό και θα απελαύνονται. Οι ιεροκήρυκες του μίσους, οι οπαδοί του σκοταδισμού, οι φονταμενταλιστές, εκείνοι που τάσσονται εναντίον των αξιών μας και των θεσμών μας δεν έχουν θέση στη δημοκρατία της Γαλλίας" (βλ. ΕΣΤΙΑ, 26.09.2012, σελ. 5) Οι δικοί μας πολιτικοί Ταγοί, αντιθέτως και τις πύλες της Χώρας άφησαν αφύλακτες και τη Θράκη παρέδωσαν στη βουλιμία των Μουσουλμάνων και της Τουρκικής προπαγάνδας! Η απομάκρυνση της δασκάλας Χαράς Νικοπού- λου από τη Θράκη το αποδεικνύει! Το Ισλάμ λοιπόν έρχεται! Γι αυτόν ακριβώς το λόγο όλοι οι υπαίτιοι πρέπει να παραπεμφθούν σε δίκη "επί εσχάτη προδοσία"!

Αλλά και εμείς οι εκκλησιαστικοί Ταγοί θα πρέπει να κλάψουμε πολύ πικρά, επειδή δεν υψώσαμε την φωνή μας τότε που έπρεπε. Καί όμως ακόμη και ο κίνδυνος του προσηλυτισμού είναι ορατός! Επί παραδείγματι στην Ιταλία αναφέρεται η προσέλευσις στον Ισλαμισμό 70.000 περίπου Ιταλών Ρωμαιο-καθολικών χριστιανών!!!!

Θα το επαναλάβουμε, ότι και εμείς οι εκκλησιαστικοί Ταγοί θα πρέπει να κλάψουμε πολύ πικρά, επειδή δεν υψώσαμε την φωνή μας τότε που έπρεπε. Δεν επισημάναμε στον Ελληνικό Λαό τον επικρεμάμενο κίνδυνο! Το Κοράνιο περιέχει το Τζιχάντ, το οποίο με το γνωστό "σφάξτε τους απίστους", προτρέπει σε σφαγή ημών των Χριστιανών και παντός άλλου μη Μουσουλμάνου, διότι άπιστοι νοούνται οι μη Μουσουλμάνοι!

Εμείς παρά ταύτα με την ισχνή φωνούλα μας δεν παραλείψαμε να επισημαίνουμε κάθε φορά τον κίνδυνο, που διατρέχει η χριστιανική Ευρώπη, συνεπώς και η Ελλάδα μας, με όποιο μέσο καί τρόπο είχαμε ή και έχουμε στη διάθεσή μας! Να μία απόδειξη: Στίς 14 Ιουνίου 2006 μέ τό Δελτίο Τύπου "ΕΝΗΜΕΡΩΣΙΣ" της Μητροπόλεώς μας (α. α. 53) και με τίτλο "Κοράνιο καί Ευρωπαϊκό Σύνταγμα" είχαμε προβή στην ακόλουθη Δήλωση:

Κοράνιο και Ευρωπαϊκό Σύνταγμα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
Την ώρα που η Υπουργός των ’Εξωτερικων της Ελλάδος κα Μπακογιάννη συνδιαλέγεται με τον ομόλογό της κ. Γκιουλ στην Κωνσταντινούπολη, η δε Ευρώπη των είκοσι πέντε (25) αναπροσδιορίζει τους όρους για την πορεία εντάξεως της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στο φως της δημοσιότητος ήλθε μια πολυσή- μαντη πληροφορία:

Διακήρυξη Μουσουλμάνου συγγραφέως και ερευνητή μας διαβεβαιώνει επίσημα, ότι κάθε Μουσουλμάνος, συντηρητικός η προοδευτικός, δεν είναι πρόθυμος να αναγνωρίση και να εφαρμόση το Σύνταγμα της Χώρας που έχει εγκατασταθή ούτε και τα ανθρώπινα Δικαιώματα. Εξ ορισμού κάθε ισλαμιστής το οποιοδήποτε Σύνταγμα το γράφει στα παληά του παπούτσια. Για τον Μουσουλμάνο ένα Σύνταγμα υπάρχει και ένας Νόμος, το Κοράνιο! Τίποτε άλλο!

Η πρακτική εφαρμογή αυτής της αδιαπράγματευτης για τον Ισλαμισμό αρχής οδηγεί στο ακόλουθο λογικό συμπέρασμα: «Όταν οι Μουσουλμάνοι αποκτήσουν (στην Ευρώπη) την πλειονότητα, θα απαιτήσουν την εφαρμογή του ισλαμικού νόμου, διότι το ισλαμικό δίκαιο επιβάλλει στους μουσουλμάνους, όχι μόνο να πιστεύουν και να προσεύχωνται, αλλά και να εφαρμόζουν τον ισλαμικό νόμο. Ένας μουσουλμάνος δεν μπορεί να υπακούσει παρά μόνο στον ισλαμικό νόμο∙ δεν μπορεί να υποταχθεί παρά μόνο σε ένα δικαστή και σε μια μόνο μουσουλμανική εξουσία» είναι το καταστάλλαγμα του βιβλίου του.

Το ζήτημα ήλθε στο προσκήνιο πρόσφατα, έπειτα από τη δημοσίευση ενός βιβλίου με τίτλο «Εισαγωγή στην Μουσουλμανική Κοινωνία» από τον ερευνητή Μουσουλμάνο Sami Aedab Abou-Salieh, καθηγητή του Αραβικού και Μουσουλμανικού Δικαίου στο Ελβετικό Ινστιτούτο Συγκριτικού Δικαίου, στη Λωζάννη. Το βιβλίο εκδόθηκε πρόσφατα στο Παρίσι.

Στον Ισλαμικό Νόμο (αποκαλείται «Σαρία»), λέγει, υπάρχουν κανόνες ασυμβίβαστοι με τη Δημοκρατία και τα δικαιώματα του ανθρώπου. Το Κοράνιο εκφράζει το θείο Δίκαιο και ως εκ τούτου κάθε σύστημα Νόμων και κάθε Σύνταγμα για τον Μουσουλμάνο δεν έχει καμμιά αξία, επειδή αποτελούν κατασκευάσματα ανθρώπων.

Ο Αλ-Σάραουΐ, θρησκευτική και πολιτική προσωπικότητα της Αιγύπτου, που πέθανε στο Κάϊρο το 1998, έλεγεν, ότι αν ήταν δυνατόν αυτός ο ίδιος να γινόταν κάποτε απόλυτος Μονάρχης της χώρας του, της Αιγύπτου, «σε όποιον δεν ασπάζεται το Ισλάμ θα έδινε διορία ενός έτους για να το μελετήσει και να αποφασίσει. Αν ο άνθρωπος αυτός δεν δεχόταν την ισλαμική θρησκεία, θα τον απάλλασε από το ισλαμικό δίκαιο, καταδικάζοντάς τον σε θάνατο, ως αποστάτη».

Δεν μας παραξενεύει η διακήρυξη αυτή. Είναι ακριβώς ο,τι ονομάζεται «Τζιχάντ», δηλ. βίαιος εξισλαμισμός, αλλοιώς θάνατος στους απίστους! Μας παραξενεύει όμως η προκλητική προβολή της και μας ανησυχεί η απάθεια των Ευρωπαίων Ηγετών!

Φρονώ ταπεινά, ότι με την απαράδεκτη ανοχή της στις αντιδημοκρατικές αυτές διακηρύξεις η δημοκρατική και πολιτισμένη Ευρώπη δυναμιτίζει όχι απλώς το μέλλον της, αλλά την ίδια την ύπαρξή της. Τα Συντάγματα των Κρατών-Μελών της και το υπό κατάρτιση Ευρωπαϊκό Σύνταγμα για τον κάθε ισλαμιστή αποτελούν απλώς κουρελόχαρτο.

Ευρώπη, μ’ ακούς η κοιμάσαι; Αποφάσισες, λοιπόν, να αυτοκτονήσης;
ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ
Σήμερα, λοιπόν, έχουμε μια ακόμη ευκαιρία για να σας παρουσιάσουμε το απάνθρωπο πρόσωπο του Ισλάμ! Σας παραπέμπουμε στο περιεχόμενο ενός συνθήματος, που εμφανίσθηκε (στις 27.09.2012) σε πανώ στην Αθήνα κατά τη διάρκεια μιάς διαμαρτυρίας των εν Αθήναις Μουσουλμάνων μεταναστών: Έγραφε: "Η δημοκρατία (ή δομοκρατία έγραφε επί λέξει) και η ελευθερία είναι σε τροχιά θανάτου. Το ισλάμ έρχεται"! Το μεταφέρoυμε από τόν ιστότοπο "votegreece.gr". Τά συμπεράσματα είναι δικά σας........

Αγαπητοί μου φίλοι, δεν μαχόμεθα τα πρόσωπα, αλλά τις ιδέες! Παρά ταύτα στο όνομα της ανθρωπιστικής βοηθείας, με τα συσσίτια της Εκκλησίας και των Δήμων, και με τις γεμάτες από "χριστιανική συμπόνοια" Δηλώσεις μερικών Ορθοδόξων Ιεραρχών, χωρίς να το καταλαβαίνουμε, σήμερα εκτρέφουμε το φίδι, που αύριο θα μας δαγκώσει και -με το δυνατό δηλητήριό του- θα μας θανατώσει!

Λοιπόν ακούστε το και πάλι: Η ελευθερία είναι σε τροχιά θανάτου! Το Ισλάμ έρχεται!
Συμπέρασμα: Δεν θα προτρέψουμε, λοιπόν, σε βιαιότητες κατά τών Μουσουλμάνων, αλλά και δεν επιτρέπεται να προβαίνουμε σε δηλώσεις προστασίας των!

Αίγιον, 12 Νοεμβρίου 2012
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου