Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012

Worldjudge2012: Σχετικά με την ανακοίνωση της NASA περί ύπαρξης εξωγήινων και του Βίντεο με ημερομηνία 23 Νοεμβρίου.Διάβασα την παρακάτω είδηση σε κάποιες ιστοσελίδες και κοίταξα λιγάκι στο διαδίκτυο ψάχνοντας περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το βίντεο που έχει διαρρεύσει στην ιστοσελίδα Fox News.  Αρχικά σας παραθέτω την είδηση αυτούσια μαζί με το βίντεο και στην συνέχεια ακολουθεί δικός μου σχολιασμός.

Ευχαριστούμε αυτούς που έκαναν την καταγραφή της έκθεση από το Fox News ... γιατί αλλιώς θα είχε χαθεί.
Φαίνεται ότι το Fox News δημοσίευσε το γεγονός νωρίς, επειδή είχε προγραμματιστεί να βγει στη δημοσιότητα στις 22 Νοέμβρη του 2012. Επίσης, έλεγξα το Fox News "Air and Space" και η ανάρτηση αποσύρθηκε γρήγορα για άγνωστους λόγους, το οποίο επίσης με κάνει να πιστεύετε ότι κάποιος επεξεργάστηκε το μέσο μαζικής ενημέρωσης. Αντιγράψτε αυτά τα βίντεο επειδή...
κάποιοι προσπαθούν να τα κατεβάσουν και να σας αποτρέψουν από το να τα δείτε και μπορεί να εξαφανιστούν σύντομα. (Χρησιμοποιήστε Firefox browser για να το κάνετε αυτό).
Fox News μέλη: Ένα βίντεο έχει διαρρεύσει που τραβήχτηκε από έναν Αμερικανό ερασιτέχνη αστρονόμο και δείχνει ένα Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο. Προφανώς αυτό το βίντεο θα κυκλοφορήσει στο ευρύ κοινό στα τέλη Νοεμβρίου του 2012.Έχει θεωρηθεί ότι αυτό αποτελεί μέρος ενός προγράμματος εγκλιματισμού της NASA για να προετοιμάσει τον κόσμο να αποδεχθεί την ύπαρξη εξωγήινης ζωής.
Επίσης άφησαν να εννοηθεί ότι μια συναρπαστική αποκάλυψη θα γίνει από την αποστολήCuriosity της NASA στον πλανήτη Άρη. Πιστεύεται ότι θα υπάρξει απόδειξη ότι ο Κόκκινος Πλανήτης ήταν κάποτε κατοικήσιμος από ένα προηγμένο πολιτισμό που θα αποκαλυφθεί. Από καιρό έχει τεκμηριωθεί ότι η NASA επεξεργάζεται συνήθως εικόνες για να αφαιρέσει τέτοια πράγματα που καταγράφουν δομές και αντικείμενα από φωτογραφίες πριν κυκλοφορήσουν σε δημόσια θέα.
Εάν ξέρετε περισσότερα για αυτό το θέμα ενημερώστε μας άμεσα
Σε όλους εσάς που γνωρίζετε παραμείνετε ασφαλείς!
Ας πούμε πρώτα για το βίντεο που αφενός είναι εντυπωσιακό αφετέρου είναι παραπλανητικό μια και δεν πρόκειται για κάποιον ιπτάμενο δίσκο που έρχεται κατά πάνω μας... αλλά για την Ρωσική εκτόξευση δορυφόρου (Glonass-K1 navigation satellite) που έγινε από το Διαστημικό κέντρο Plesetsk στις  26 Φεβρουαρίου.

Το βίντεο αυτό καταγράφηκε μάλιστα απ'τον Alexey Trapeznikov και ήδη αποτελεί κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων σύμφωνα με τους κανόνες του Youtube. 

Ορίστε και ο σύνδεσμος που αποδεικνύει όλα όσα έγραψα: http://vk.com/video4108145_159972415

Από την άλλη ακόμα και το βίντεο να αφορούσε εξωγήινους σας προσυπογράφω ότι: Δεν υπήρχε η πιθανότητα ούτε 1 στο 1 εκατομμύριο κάποιος χρήστης να έχει τραβήξει κάτι τέτοιο και να το κρατούσε κρυφό, περιμένοντας να δημοσιευθεί 1 μήνα μετά. Πόσο μάλλον ένας τηλεοπτικός σταθμός!  Γνωρίζουμε όλοι πως τα νέα σήμερα διαδίδονται ακαριαία και υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός όσον αφορά τα πρωτεία οποιασδήποτε είδησης. Πόσο μάλλον όταν το νέο αφορά ένα κοσμοιστορικό γεγονός!  

Αυτός ή αυτοί που έκαναν το βίντεο είχαν μόνο ένα στόχο.  Να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να ικανοποιήσουν την εγωμανία τους να γίνουν διάσημοι μέσω του κατασκευασμένου βίντεο.

Σίγουρα πολλοί φίλοι, που πιστεύουν, πως κάτι υπάρχει στον ορίζοντα, περιμένοντας την ημέρα εκείνη που θα γνωστοποιηθεί η εξωγήινη ευφυΐα... έπεσαν θύματα αυτής της απάτης.  Πίστεψαν πως κάτι συμβαίνει και άρχισαν να διαδίδουν το μεγάλο επικείμενο γεγονός!

Προτρέπω να διαδώσετε το άρθρο και να "προσγειώσετε" όποιους σας αναφέρουν για το μεγάλο γεγονός που έπεται στα τέλη Νοέμβρη. 


worldjudge2012

πηγη: . http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/11/worldjudge2012-nasa-23.html#ixzz2C3A1olxJ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου